Ο λόγος που η Μαρία Γεωργιάδου δεν πήγε στον γάμο Τζώρτζογλου-Μαριόλα

featured image

Μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους όμως παραμένουν δυο καλοί φίλοι αφού έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί που τους ενώνει.

Ο λόγος για την Μαρία Γεωργιάδου και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στο διαζύγιο αλλά και στον λόγο που δεν πήγε στον γάμο του πρώην συζύγου της με την Σοφία Μαριόλα.

«Για χρόνια δεν μπορούσα να με δω στα σίριαλ. Μου ασκώ πολύ σκληρή κριτική. Σε όλους μου τους ρόλους με βλέπω τώρα και λέω γιατί το έκανα έτσι, έπρεπε αλλιώς, γιατί κοίταξα εκεί, έπρεπε αλλού. Σπούδασα φαρμακευτική, αλλά ακολούθησα την υποκριτική.

Με τον Αλκιβιάδη, που είναι πια μεγάλος, επικοινωνούμε πολύ. Ήμουν μοναχοπαίδι και ήθελα να κάνω πολλά παιδιά αλλά έτσι ήρθε η ζωή μου. Το διαζύγιό μου με τον Στράτο είχε πίκρα και για τους δυο μας γιατί δεν τα καταφέραμε. Είμαι χαρούμενη με τη χαρά του Στράτου που ξαναπαντρεύτηκε και εύχομαι τα καλύτερα.

Δεν ήμουν σε τόσο εξωστρεφή περίοδο για να πάω καλεσμένη στο γάμο του Στράτου. Δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ. Η ζωή μου είναι ωραία όπως είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Γεωργιάδου.

Πηγή: www.newsbeast.grΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.