Σηματνικό - Δείτε τα συμπτώματα λιγο πριν απο το έμφραγμα

featured imageΟι θάνατοι των εμφραγμάτων σε πλειοψηφία προκαλούνται από κοιλιακή μαρμαρυγή της καρδιάς. Συμβαίνει, διότι ο ασθενής δεν προλαβαίνει να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο. Σε περίπτωση που ο ασθενής καταφέρει να φτάσει στο νοσοκομείο, τότε οι πιθανότητες για την επιβίωσή του υπερβαίνουν ακόμη και το 90%, σε ποσοστό.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η έγκαιρη αναγνώριση των συμπτωμάτων για πιθανό ενδεχόμενο εμφάνισης εμφράγματος. Μπορεί ο πόνος και η δυσφορία στο στήθος να είναι τα πιο κοινά συμπτώματα, όσον αφορά την καρδιακή προσβολή. Ωστόσο, μπορεί να παρουσιαστούν και άλλα συμπτώματα, που σχετίζονται, με την καρδιακή προσβολή και τα οποία δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστά.
ID:188807869
– Δυσφορία στο σαγόνι σας – Δυσφορία στον λαιμό σας – Πόνος στο σαγόνι σας – Πόνος στο λαιμό σας – Γενική δυσφορία στο λαιμό – Αίσθημα καψίματος στο λαιμό – Αίσθημα πνιγμού – Δυσφορία στον έναν ή και στους δύο ώμους. – Πόνος στον έναν ή και στους δύο ώμους. – Δυσφορία στην πλάτη – Πόνος στην πλάτη – Δυσφορία στα χέρια – Πόνος στα χέρια – Αίσθημα βάρους στα χέρια – Αδυναμία στο ένα ή και στα δύο χέρια – Μούδιασμα αριστερού χεριού – Μυρμήγκιασμα αριστερού χεριού – Δυσφορία στην περιοχή του στήθους – Ναυτία – Ζαλάδα – Κρύος ιδρώτας – Αίσθημα δυσκολίας κατά την αναπνοή [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.