Θα βγάλει το κοστούμι και θα φορέσει αθλητικά για να τρέξει σε αγώνα δρόμου ο Μητσοτάκης

featured image

Το απόγευμα του Σαββάτου, ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo -στην περιοχή των Σπάτων-,ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βγάλει το κοστούμι και θα φορέσει… σορτς και αθλητικά παπούτσια. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα μετάσχει στον νυχτερινό αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί στις 20:00 στον εξωτερικό χώρο του εκθεσιακού κέντρου και περιλαμβάνει διαδρομή απόστασης 4,1 χιλιομέτρων.

Στόχος του αγώνα που φέρει τον τίτλο «Κακοποίηση γυναικών: Μην την προσπεράσεις» θα είναι η συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στην εκστρατεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Το κόμμα καλεί τους πολίτες να αφυπνιστούν καθώς 1 στις 3 γυναίκες στον κόσμο θα αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή της σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία. Πολλά, αν όχι τα περισσότερα, περιστατικά βίας μάλιστα δεν έρχονται ποτέ στο φως, αφού δεν καταγγέλλονται στις αρχές ούτε αναφέρονται στις αρμόδιες οργανώσεις.

Όσον αφορά τον αγώνα αυτό καθ’ αυτό, μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει με κόστος 10 ευρώ. Κατά τη διάρκειά του, προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού. Οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν t-shirts με το λογότυπο του 13ου Συνεδρίου και τον σκοπό της πρωτοβουλίας, ενώ σε όλους θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Πηγή: www.newsbeast.grΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.