ΑΕΚ: Διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες για Καλτσίδη

featured image

Η ΑΕΚ, έπειτα από δημοσίευμα περί αγοράς του 50% των μετοχών της ΠΑΕ από τον Φιλάρετο Καλτσίδη, αντέδρασε διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας emea.gr ανέφερε ότι Φιλάρετος Καλτσίδης έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μάλιστα στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι έχουν ήδη συμφωνήσει για τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και πως το ποσό αγοράς του, μαζί με το θέμα του γηπέδου βέβαια, φτάνει τα 55 με 60 εκατομμύρια ευρώ.

Προφανώς και οι περισσότεροι γνωρίζουν για ποιον πρόκειται και ειδικά στα αθλητικά. Κι αυτό διότι πρόκειται για τον «βασιλιά του τσιμέντου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε σχετικά δημοσιεύματα τον 56χρονο Ελληνοπόντιο επιχειρηματία και το όνομά του είχε ακουστεί αρκετά και για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο παρελθόν.

Η αλήθεια είναι ότι όπου ακούστηκε το όνομά του, ακόμη και για την Εθνική Τράπεζα, οι φήμες δεν δικαιώθηκαν και αφού διαψεύστηκαν αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε καν... καπνός, πόσο μάλλον φωτιά. Για τον Καλτσίδη και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την ΑΕΚ είχαμε και στο παρελθόν φημολογία και μπορεί να χαρακτηριστεί δικαιολογημένη από το γεγονός ότι ο γιος του κ. Καλτσίδη, Ηλίας, είχε βρεθεί στα VIP του ΟΑΚΑ δίπλα στον γιο του κ. Μελισσανίδη, Γιώργο, σε αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως ήταν άμεση στα συγκεκριμένα σενάρια. Από την Ένωση επί της ουσίας διαψεύδεται κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα ενώ τονίζεται ότι δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί στα σοβαρά με αυτά που αναφέρονται σε αυτό...

Πηγή: gazzetta.grΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.