Λέο Ζαμπά: Τα εμπόδια με κάνουν πιο δυνατό

featured image

Ο Λέο Ζαμπά στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, στο οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-3. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, σε μια προσπάθεια που επιχείρησε εκτός της αντίπαλης μεγάλης περιοχής.

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς υπέστη μια σοβαρή κάκωση στο δεξί γόνατο. Άμεσα αναχώρησε για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Παρά την ατυχία του, ο Ζαμπά έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον τραυματισμό του, λέγοντας πως τα εμπόδια τον κάνουν πιο δυνατό και πως έχει εμπιστοσύνη και πίστη στον Θεό.

«Για όποιον έχει γεννηθεί με πίστη στον Θεό, ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και αυτή είναι η νίκη της ζωής. Η πίστη μας. Τα εμπόδια που παρουσιάζονται μπροστά μου, με κάνουν πιο δυνατό και με περισσότερη διάθεση να ακολουθήσω το ταξίδι μου. Αυτή είναι μια ακόμη ατυχία που θα νικήσω και θα επιστρέψω πιο δυνατός! Έχω εμπιστοσύνη και πίστη στον Θεό», έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που τον δείχνει τραυματία στο χορτάρι του γηπέδου της Δράμας.

 

View this post on Instagram

 

Porque todo o que é nascido de Deus vence o mundo; e esta é a vitória que vence o mundo: a nossa fé. 1 João 5:4 Obstáculos no caminho me deixa mais calejado e forte para seguir a jornada. Essa é só mais uma etapa da minha história que vou vencer e voltar mais forte! Entrego e confio em Deus, fé! ????????⚽

A post shared by Léo Jabá ???????? (@leojaba98) on Nov 14, 2019 at 7:33am PST



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.