ΑΕΚ: Το όνομα του Τάνκοβιτς φέρνουν στο προσκήνιο οι Σουηδοί

featured image

Η λίστα του Ίλια Ίβιτς με μεταγραφικούς στόχους για την ΑΕΚ είναι γεμάτη και δεν προκαλεί καμία έκπληξη που τις τελευταίες ώρες έρχονται διάφορα ονόματα στη δημοσιότητα για τις θέσεις στις οποίες ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός διευθυντής ψάχνεται για ενίσχυση.

Το τελευταίο χρονικά όνομα έρχεται από τη σουηδική αγορά και αφορά τον εξτρέμ Μουάμερ Τάνκοβιτς, που ανήκει στη Χάμαρμπι. Όπως αναφέρει ι ιστοσελίδα expressen.se, η Ένωση θέλει να αποκτήσει τον 24χρονο άσο, ο οποίος είναι διεθνής και με την εθνική ομάδα της χώρας του, συμπαίκτης με τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με τον «δικέφαλο» να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του, ωστόσο δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση ακόμη για τον παίκτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Τάνκοβιτς αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης, έχοντας ως πιο δυνατό πόδι το δεξί, αλλά μπορεί να σουτάρει εξίσου καλά και με το αριστερό. Στη Χάμαρμπι αγωνίζεται κυρίως από αριστερά, ως επιθετικός που συγκλίνει προς τα μέσα, με στόχο να βρει στόχο στην αντίπαλη εστία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.