Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια αλλά δε γνωρίζαμε ότι είναι αδέρφια

featured imageΔιάσημοι Έλληνες: Ποιος είπε πως οι διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί δεν έχουν αδέρφια; Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν και μάλιστα αδέρφια, που εργάζονται επίσης ως ηθοποιοί. Επίσης, ορισμένα από αυτά τα αδέρφια – ηθοποιοί διαθέτουν διαθέτουν ακόμη και διαφορετικό επίθετο.

Διάσημοι Έλληνες – Χρήσιμες πληροφορίες: Αδέρφια Ελλήνων ηθοποιών

1. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος επέλεξε να πάρει το επίθετο της μητέρας του, έχει αδερφό, αλλά εκείνος έχει διαφορετικό επίθετο. Το όνομα του ηθοποιού είναι Νίκος Πουρσανίδης. Οι δυο τους έχουν παίξει σε σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί έχουν αγαπηθεί αμφότεροι από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] 2. Ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής έχει αδερφή. Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από συνάδελφος, είναι και αδερφός της επίσης γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, Ελισάβετ Μουτάφη.
3. Αδελφή της Αντιγόνης Ψυχράμη είναι η Ειρήνη. Η Ειρήνη ήταν τραγουδίστρια στο γνωστό συγκρότημα Hi-5. Πλέον, όμως, ασχολείται, με την υποκριτική. Μάλιστα, η ίδια έχει παίξει και στη σειρά, «Μην ψαρώνεις». 4. Ο Αργύρης Πανταζάρας που πρωταγωνιστεί στη σειρά της τηλεόρασης «OPEN BEYOND», «Κόκκινο Ποτάμι», έχει αδέρφια. Πρόκειται για την Ίριδα, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Μάλιστα, η Ίριδα έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.
5. Οι αδερφές Ανδρούτσου είναι αμφότερες γνωστές στο χώρο της υποκριτικής. Το περίεργο με την περίπτωσή τους είναι πως στο ξεκίνημά της καριέρας τους, πολλοί πίστευαν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.