Μαμά δε θέλω να πεθάνεις» – Η πιο δύσκολη μάχη της Άσπας Τσίνα με σπάνιο καρκίνο

featured imageΗ Άσπα Τσίνα εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα”, πως εδώ και μήνες δίνει μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.

Άσπα Τσίνα: Το πρόβλημα ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο», ανέφερε η Άσπα Τσίνα, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story, αλλά και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Η τραγουδίστρια υπογράμμισε πως μετά τον φριχτό πόνο, υποβλήθηκε μια σειρά εξετάσεων μέχρι να μάθει πως διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα. Πρόκειται για μια σπάνια μορφή καρκίνου που σχηματίζεται σε έναν τύπο λευκών αιμοσφαιρίων.

Άσπα Τσίνα: Μετά τη διάγνωση ολοκλήρωσα τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ

«Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα», εξομολογείται η Άσπα Τσίνα και περιγράφει την απόφαση που πήρε να ολοκληρώσει μια επαγγελματική υποχρέωση, μετά τη διάγνωση και πως αν και πονούσε θα καθυστερούσε την θεραπεία της για να γυρίσει το βίντεοκλιπ της. «Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το βίντεο κλιπ τέσσερις μέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ. Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας», υπογράμμισε η τραγουδίστρια. «Σε περιστατικά σαν το δικό μου συνιστάται η αυτόλογη μεταμόσχευση. Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν είναι κάτι το οποίο θέλω να κάνω. Δεν έχω καταλήξει μέσα μου και δεν βιάζομαι», είπε η Άσπα Τσίνα και στη συνέχεια μιλά για το γιο της και λέει πως ήταν «ο μόνος ο οποίος ήταν ψύχραιμος και ένιωθα ότι με καταλαβαίνει στο εκατό τοις εκατό».

Άσπα Τσίνα: Ο γιος μου μου είπε “Μαμά δεν θέλω να πεθάνεις”

«Όταν του είπα για τον καρκίνο μου είπε: “Μαμά, δεν θέλω να πεθάνεις” και του είπα: “Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα αλλά κάποια στιγμή όλοι πεθαίνουμε. Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι γεννιόμαστε μόνοι μας και πεθαίνουμε μόνοι μας. Στο μεσοδιάστημα της ζωής μας, συναντούμε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τυχαίοι για τη ζωή μας, υπάρχει λόγος. Η μαμά είναι δίπλα σου για να σε βοηθάει όσο μπορεί και στο βαθμό που μπορεί. Η ύπαρξή σου δεν είναι συνεξάρτηση της δικής μου ύπαρξης. Δεν θέλω να είσαι φοβισμένος”». «Τι να φοβηθώ; Τη στιγμή που δεν θα υπάρχω πια; Δεν φοβάμαι το θάνατο. Έζησα πολύ ωραία πράγματα σε αυτή τη ζωή κι αν φύγω θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου», κατέληξε. https://www.youtube.com/embed/x4KJEvdXJpY https://www.youtube.com/embed/lzOYtqeXuTg https://www.youtube.com/embed/tA58Myray-c [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.