Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι και επίσημα... μετανάστης

featured image

Ατάκες που θα δημιουργήσουν συζήτηση εκστόμισε ο Ντάνιελ Κρεγκ, στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας «Knives Out».

«Όλοι στη χώρα (στις ΗΠΑ) είναι μετανάστες», είπε ο Βρετανός ηθοποιός, για να συμπληρώσει: «Με αυτόν τον τρόπο οικοδομήθηκε η χώρα. Δεν μπορούμε να το ξεχνάμε. Δεν μπορούμε απλά να το απορρίπτουμε... αλλά είναι δύσκολο. Χρειάζεται σκέψη και χρειάζονται ευφυείς άνθρωποι να το σκεφτούν, αντί να χωρίζουν τους ανθρώπους βάσει κομματικών γραμμών... αλλά και του θυμού που συσσωρεύεται».

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε ότι πλέον είναι κάτοχος αμερικανικού διαβατηρίου. Ωστόσο, στάθηκε στο ζήτημα που έχει να κάνει με τη μετανάστευση. «Πρέπει να συζητηθεί... και αυτό είναι δύσκολο», συνέχισε, για να συμπληρώσει: «Τα καλά πράγματα είναι δύσκολα. Είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέρος αυτού, που έχω αμερικανικό διαβατήριο και αποκαλώ τον εαυτό μου μετανάστη σε αυτή τη χώρα».

Ο 51χρονος είναι ενθουσιασμένος που ζει στο παρόν. «Είμαι μέρος μιας θαυμάσιας περιόδου της ιστορίας που δημιούργησε τη χώρα αυτή και είμαι υπερήφανος», ανέφερε.

Η ταινία «Knives Out» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου με πρωταγωνιστές επίσης τους Κρις Έβανς, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μάικλ Σάνον, Κρίστοφερ Πλάμερ, Ντον Τζόνσον κ.ά.

Πηγή: www.newsbeast.grΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.