Ο Νικήτας Κακλαμάνης στηρίζει απόλυτα την επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου

featured image

Την απόλυτη στήριξή του στην επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104.6».

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι «όταν έχεις έναν άνθρωπο, που ιδεολογικά προέρχεται από την παράταξή σου και μπορείς να τον εκλέξεις με 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι’ άλλον». Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε με νόημα ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια ευρεία πλειοψηφία, δεν μπορούμε να πάμε σε τρίτη ψηφοφορία για να βγάλουμε Πρόεδρο.

Χαρακτήρισε δε «απολύτως επιτυχημένη τη θητεία» του κ. Παυλόπουλου και υπογράμμισε ότι δεν ξέρει πού θα βρισκόταν η Ελλάδα εάν το καλοκαίρι του 2015 δεν ήταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Από τα ονόματα που κυκλοφορούν για τη θέση του Προέδρου κανένα δεν υπερτερεί σε οτιδήποτε του κ. Παυλόπουλου» τόνισε επίσης ο κ. Κακλαμάνης, διευκρινίζοντας ότι δεν τον ενοχλεί που έχει προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα αναφέρθηκε εμμέσως, χωρίς να πει ονόματα, σε δύο γυναικείες υποψηφιότητες, που ακούγονται για την Προεδρία: της κυρίας Δαμανάκη, λέγοντας ότι προέρχεται από την κεντροαριστερά και της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, για την οποία είπε ότι ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ήταν υπέρ της υπογραφής του διατάγματος με το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης τον περασμένο Ιούνιο.

Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε την άποψη ότι στην Προεδρία της Δημοκρατίας πρέπει να είναι ένα πολιτικό πρόσωπο. «Πρέπει να μπορεί να θέτει τα θέματα, όπως η επιστροφή των Μαρμάρων» σημείωσε, προσθέτοντας ότι ο δικός μας πρόεδρος «δεν είναι ο πρόεδρος της Σλοβενίας».

Όσον αφορά τέλος στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι στην Ελλάδα δεν έχει καταγραφεί ποτέ ο ακριβής αριθμός των προσφύγων, μεταναστών και εκτίμησε ότι πρόκειται για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, για τους οποίους πρέπει να μιλήσουμε στην Ευρώπη, όταν γίνεται συζήτηση για πόσο πληθυσμό μπορεί να δεχθεί η χώρα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.