Ξεσπά ο Νίνο Ξυπολιτάς μετά τις πολύκροτες δηλώσεις του! «Δε φοβάμαι κανέναν σας»!

featured imageΜετά τις πολύκροτες δηλώσεις που έκανε ο Νίνο Ξυπολιτάς ξεσπά δημόσια για τα σχόλια που δέχτηκε. «Δε φοβάμαι κανέναν σας»! Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να στείλει ένα δημόσιο μήνυμα σε όλους εκείνους που του απάντησαν για τα σχόλια που έκανε κατά του Νίκου Βέρτη.
Όπως όλα δείχνουν, ο Νίνο δέχτηκε αρκετά μηνύματα μίσους τα οποία τον εξόργισαν με αποτέλεσμα να γράψει ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] «Ηρεμήστε! Οι δηλώσεις μου για κάτι τόσο ασήμαντο είναι επίσης ασήμαντες, όπως και τα σχόλιά σας είναι το ίδιο ασήμαντα. Δεν έγινε κάτι κακό. Ούτε έκανα κάτι κακό. Εγώ κακό δε θα έκανα ούτε για 10 μύρια. Είπα απλά την άποψή μου για τις δηλώσεις του Νικόλα περί κριτικής επιτροπής. Μη φανατίζεστε και μη στέλνετε να πεθάνω κλπ γιατί καταχήν δε φοβάμαι κανέναν σας και δεύτερον δε με νοιάζει η άποψη κανενός. Αμέσως να εύχεστε να πεθάνω... Θα τα πάρετε πίσω με RIP; Ηρεμήστε ρε σαρκοφάγα...».  

Νίνο: Απίστευτο «άδειασμα» στον Νίκο Βέρτη - «Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε...»!

Ένα απίστευτο «άδειασμα» στον Νίκο Βέρτη έκανε ο Νίνο με μια ανάρτηση του στο Instagram. «Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε...», έγραψε μεταξύ άλλων. Ο τραγουδιστής με αφορμή μια δήλωση του συναδέλφου του, έγινε έξαλλο και με τον δικό του μοναδικό τρόπο θέλησε να του απαντήσει δημόσια. «Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές για talent show. Η κουβέντα τελειώνει λέγοντάς τους ότι και 10.000.000 ευρώ να μου προσφέρετε δεν θα το κάνω. Δεν μπορώ να κρίνω κάποιον πέραν του διαλόγου. Δηλαδή αν έχω να κάνω μια παρατήρηση, θα την κάνω χωρίς να ακούει κάποιος τρίτος», είπε ο Νίκος Βέρτης στις κάμερες. Με αφορμή την δήλωση αυτή, ο Νίνο έγραψε στο Instagram: «Ερώτηση προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την άποψη σου για τραγουδιστές; Ρόμπι Γουίλιαμς: και με τα μισά πήγα. Αγκιλέρα: ναι αμέ, γιατί όχι. Νίκος Αρβανιτίδης: ούτε με δέκα μύρια. (Αυτή η πρόταση δε θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη). Τιναφταρε. Καλημέρα και φιλάκια. Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την άποψη μου γι’ αυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Από πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης. Σημείωσης: Είμαι παιδί από ταλεντ σοου, και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τώρα… αυτοί οι εντυπωσιασμοί, σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής. Φιλάκια και καλημέρα στην παρέα». Νίνο για Νίκο Βέρτη [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.