Εύη Ιωαννίδου: Ήταν ή όχι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

featured image

Μια φράση που είπε η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open για τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Εύη Ιωαννίδου προκάλεσε ταραχή και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι».

Η Μέγκι Ντρίο ανέφερε πως η πρώην φίλη και συμπαίκτρια της Εύη έβγαινε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφερόμενος στο θέμα, έστειλε ένα μήνυμα στην Μέγκι Ντρίο: «Κορίτσι μου, καλό μου μοντέλο… Σταμάτα να μιλάς! Παιδί μου; Τι είναι αυτά που λες; Ανοίγει το στόμα και… προκαλώ την Εύη Ιωαννίδου να έρθει εδώ να μας πει την αλήθεια» είπε ο παρουσιαστής.

Τότε η πόρτα η οποία βρισκόταν πίσω από τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά άνοιξε και η Εύη Ιωαννίδου ντυμένη με ένα σέξι μίνι φόρεμα μπήκε στο πλατό και πρόσφερε στον παρουσιαστή ένα κομμάτι γλυκό ώστε να τον κεράσει για τα γενέθλια της.

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Μουτσινά ήταν να ψελλίσει ένα «αποκλείεται». Αφού τον τάισε τούρτα του έδωσε ένα μπουκάλι ξύδι που κρατούσε. «Αυτό δεν είναι για σένα, είναι γι’ αλλού» του είπε.

«Το ξύδι ξέρουμε πού θα το στείλουμε! Ξέρω την οδό, δουλεύαμε παλιά!» είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, Νίκος Μουτσινάς και Εύη Ιωαννίδου κάθισαν απέναντι και άρχισαν τη συζήτηση. Όπως ήταν φυσικό ο παρουσιαστής με αφορμή τα όσα ανέφερε η Μέγκι Ντρίο για τη σχέση Ντάνου-Εύης Ιωαννίδου, ζήτησε από το μοντέλο να του πει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

«Εγώ συνειδητοποίησα βγαίνοντας από το παιχνίδι, πως δεν ταίριαξα με τα κορίτσια. Όλοι δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους. Δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Δεν έχει γίνει κάτι προσωπικό και έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση όλο αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Συγγνώμη Μέγκι μου. Σου εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία και συγγνώμη ξανά».

Αναφερόμενη στη σχέση που έχει με τον Ντάνο , η Εύη Ιωαννίδου είπε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος, γυρίσαμε και το βίντεο κλιπ για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Τραπεζούντα, οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος και βάζω μία τελεία».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.