Βαρεμένος: Ο Χρυσοχοΐδης δίνει εξετάσεις στους ακροδεξιούς της ΝΔ

featured image

Επίθεση στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε ο τομέαρχης Υποδομών - Μεταφορών και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, για τα πρόσφατα περιστατικά στην ΑΣΟΕΕ μεταξύ αστυνομίας και φοιτητών.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει αναλάβει τη "βρώμικη δουλειά" και ως προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ δίνει εξετάσεις στους ακροδεξιούς της Ν.Δ., παίζοντας οριακά με τη φωτιά και θέλοντας, μεταξύ άλλων, να κρύψει την ανικανότητά του στη διαχείριση του προβλήματος της πραγματικής εγκληματικότητας» είπε ο κ. Βαρεμένος.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στα θέματα της Προανακριτικής Επιτροπής και τους πρόσφυγες, λέγοντας ότι θέλουν να αποπροσανατολίσουν από το προσφυγικό και τη Novartis, όπου ταυτίζονται, αν δεν ηρωοποιούν κιόλας τον Φρουζή.

«Μια χούφτα νέων στην ηλικία αλλά παμπάλαιων σε αντιλήψεις, ακροδεξιών στελεχών της Ν.Δ., πρωτοστατούν σε μια εμπρηστική ρητορική και χέρι-χέρι με τον διαπλεκόμενο προπαγανδιστικό μηχανισμό, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να συσκοτίσουν την πραγματικότητα γύρω από τους δράστες της διαφθοράς» προσέθεσε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Λες και είναι το ευκολότερο πράγμα να εντοπίσεις τους λογαριασμούς στους οποίους ακούμπησαν τα χρήματα εκείνοι που φέρονται ότι τα πήραν από τη Novartis». «Εδώ στην Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Βαρεμένος «γίνεται κάτι πρωτοφανές σε παγκόσμιο επίπεδο. Όταν στην ίδια την Ελβετία όπου βρίσκεται η έδρα της Novartis, η ερευνητική δημοσιογραφία κατευθύνεται στο να ξετυλιχθεί το κουβάρι της διαφθοράς εδώ πρωτοστατούν εκείνοι που σκοπό έχουν όχι την αποκάλυψη αλλά τη συγκάλυψη του σκανδάλου».Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.