Ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών

featured image

Κάθε χρόνο το περιοδικό People ανακοινώνει μετά από σχετική ψηφοφορία τον πιο «σέξι άνδρα εν ζωή». Ένας θεσμός που ξεκίνησε το μακρινό 1985 (πρώτος νικητής τότε ήταν ο Μελ Γκίμπσον) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο διάσημοι άνδρες, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Ντέβιντ Μπέκαμ, ο Ράιαν Ρέινολντς κ.α.

Φέτος, ως ο πιο «σέξι άνδρας εν ζωή 2019» ανακηρύχθηκε ο John Legend, με τον αστέρα της μουσικής να κατακτά για πρώτη φορά στη ζωή του τον επίμαχο τίτλο. Μάλιστα, ο ίδιος δείχνει να μην το περίμενε.

 

View this post on Instagram

 

John Legend is PEOPLE’s #SexiestManAlive! ???? The singer and doting father says he"s "excited" to hold the title, "but a little scared at the same time." ???????? Click the link in our bio for the cover star’s full interview! |????: @douginglish

A post shared by People Magazine (@people) on Nov 12, 2019 at 5:25pm PST

«Ενθουσιάστηκα αλλά φοβήθηκα κιόλας, επειδή η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Όλοι θα θέλουν να δουν αν όντως είμαι τόσο σέξι για να κατέχω αυτόν τον τίτλο. Έρχομαι επίσης μετά τον Ίντρις Έλμπα (ψηφίστηκε πέρυσι ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου), κάτι που δεν είναι δίκαιο», δήλωσε ο Legend.

Ο 40χρονος τραγουδιστής είναι παντρεμένος με το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν, ενώ έχουν δύο τους παιδιά, τη Λούνα και τον Μάιλς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.