Η απάντηση του Ντένις Κουέιντ για την τεράστια διαφορά ηλικίας με τη φοιτήτρια αρραβωνιαστικιά του

featured image

Ο Ντένις Κουέιντ δεν δίνει καμία σημασία για το τι σκέφτεται ο κόσμος για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη μέλλουσα σύζυγό του.

«Αυτό είναι πραγματικά για γέλια. Σκέφτομαι ότι είναι πραγματικά υπέροχο» δήλωσε ο 65χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα The Guardian σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί στον Τύπο σχετικά με τα 39 χρόνια διαφοράς που έχει από την αρραβωνιαστικιά του, την 26χρονη φοιτήτρια Laura Savoie.

Όταν ρωτήθηκε αν ενοχλείται από το ότι η κοινωνία δεν δέχεται εύκολα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας ο Κουέιντ είπε: «Όχι, δεν με ενοχλεί. Όλοι το βλέπουν από τη δική τους οπτική γωνία και έτσι δεν μπορώ να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο αισθάνονται, δεν μπορώ να θυμώσω».

«Δεν βγήκα για να ψάξω κάποιον μεγαλύτερό μου ή κάποιον πολύ νεότερό μου» υποστήριξε η Laura Savoie, η οποία τον προηγούμενο μήνα είπε «ναι» στην πρόταση του ηθοποιού, αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο Ντένις Κουέιντ υπήρξε άλλες τρεις φορές παντρεμένος. Συγκεκριμένα, με την PJ Soles (1978 – 1983), την Μεγκ Ράιαν (1991 – 2001) και την Κίμπερλι Κουέιντ, αλλά πλέον είναι βέβαιος ότι η Laura είναι η μία και μοναδική.

«Την γνώρισα σε μία επιχειρηματική εκδήλωση και στη συνέχεια αναπτύχθηκε η σχέση. Δεν μπορείς να ελέγξεις ποιον θα ερωτευτείς. Δεν αγαπώ εύκολα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που τα σκέφτονται όλα. Έχω παντρευτεί τρεις φορές και αυτή θα είναι η τελευταία. Ξέρω ότι είναι. Νιώθω σαν έχω βρει τον αληθινό σύντροφο της ζωής μου» εξήγησε ο ηθοποιός.

Πηγή: www.newsbeast.grΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.