Ολιγόλεπτη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Δέλτα

featured image

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, στο περιθώριο της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο εργοστάσιο της Ελληνικής Εταιρίας Χάλυβος, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ιωαννίδης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Δέλτα, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις προσπάθειες σύνδεσης των βιομηχανικών περιοχών Σίνδου, Καλοχωρίου και Διαβατών με την τοπική κοινωνία. Επίσης, ανέφερε εν συντομία τις εξελίξεις στο ζήτημα του παραλιακού μετώπου στο Καλοχώρι, ενώ τον πληροφόρησε για τις συνθήκες στο στρατόπεδο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά και την ανάγκη ασφαλούς διαβίωσης των κατοίκων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως αναφέρεται από το γραφείο τύπου του δήμου, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πως θα επισκεφτεί σύντομα τον δήμο Δέλτα προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης Θόδωρος Καράογλου και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος κάλεσε τον κ. Ιωαννίδη σε συνάντηση στην Αθήνα για να συζητήσουν διεξοδικά τα θέματα της βιομηχανικής Ανάπτυξης στο δήμο Δέλτα.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.