ΠΑΟΚ: Μήνυμα Σαββίδη να παραμείνουν άπαντες σε εγρήγορση ενόψει ντέρμπι

featured image

Το ντέρμπι πρωτιάς για τη Super League 1, που θα γίνει την Κυριακή (01/12, 19:30) στο Καραϊσκάκη πλησιάζει. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν και πολλά για τη χαμένη ευκαιρία να φύγουν με καλό αποτέλεσμα από το Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ, ενώ στον ΠΑΟΚ εδώ και κάποιες ημέρες όλα κινούνται γύρω από αυτό το ματς.

Και μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να αναχώρησε για το Ροστόφ, όμως πριν από την επιστροφή του στη Ρωσία, έκανε την προεργασία του και είχε επαφές με τους στενούς του συνεργάτες στον «δικέφαλο» του Βορρά ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, εκείνο που ζήτησε, ήταν να παραμείνουν άπαντες σε εγρήγορση και να κάνουν τα πάντα, ώστε η ομάδα να πάει ανεπηρέαστη στον Πειραιά. Επιθυμία του μεγαλομετόχου είναι η ομάδα να πετύχει την πρώτη του νίκη για φέτος σε ντέρμπι, έπειτα από τα τρία 2-2 με ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρεται, ο Ιβάν Σαββίδης έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και εκφράζει την πίστη του πως μπορεί να φύγει νικήτρια από το φαληρικό γήπεδο και να επιστρέψει με το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.