Η εξομολόγηση του Διονύση Σχοινά για την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή

featured image

Πριν αρκετά χρόνια, ο Διονύσης Σχοινάς είχε κάνει πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα στην αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή αφήνοντας άφωνη την τραγουδίστρια.

Η παρουσιάστρια τότε της εκπομπής, Ρούλα Κορομηλά είχε ξαφνιαστεί και δεν έκρυβε τη χαρά της για το σκηνικό που είχε στηθεί μπροστά της.

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου αυτή.

«Εδώ, σε αυτό το στούντιο, είχα κάνει την πρόταση γάμου στην Καίτη, που είχαν πάει όλα τα μπαλόνια στη Ρούλα. Ο Διονύσης του τότε είναι ίδιος με τον Διονύση του σήμερα, στην επιπολαιότητα ειδικά γιατί είμαι από τα πιο επιπόλαια άτομα που έχεις γνωρίσει στη ζωή σου. Ότι σκεφτώ θα το κάνω εκείνη τη στιγμή, δεν με ενδιαφέρει τίποτα, δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά από 10 λεπτά. Το έβαλα στο κεφάλι μου, θα το κάνω.

Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Με την Καίτη ήμασταν παλιά μαζί, χωρίσαμε, ξαναβρεθήκαμε μετά και λέμε δεν γίνεται να ξαναείμαστε μαζί, δεν θα χωρίσουμε ποτέ εμείς οι δύο. Και υπήρχε κάπως στο κεφάλι μας ο γάμος. Και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να έχω παντρευτεί άλλον άνθρωπο στη ζωή μου», είπε, μεταξύ άλλων, ο Διονύσης Σχοινάς.

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.