Βέβηλος για BD Foxmoor: Η δειλία σου με θίγει σαν αντίπαλο

featured image

Μία αρκετά σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει στην εγχώρια low bap σκηνή μεταξύ του Βέβηλου και του πρώην συνεργάτη του τον BD Foxmoor των Active Member. Αφορμή, σύμφωνα με μακροσκελέστατη ανάρτηση του πρώτου στο Facebook, ήταν σχόλια που έκανε ο Μιχάλης Μυτακίδης σε συναυλία του στο Γκάζι αλλά και τον στίχο τραγουδιού που αναφερόταν στον Βέβηλο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο καλλιτέχνης στην ανάρτηση με τίτλο «Η δειλία σου με θίγει σαν αντίπαλο»: «Σε ένα από τα τελευταία live των Active Member (Official), το Σάββατο 9/11 στο Πειραιώς academy, ο BD FOOXMOOR, γνωστή καρικατούρα της hip hop σκηνής, μετά το φυσάει κόντρα, βγήκε από το πρόγραμμα του για να μου αφιερώσει ένα τραγούδι. Πάνε χρόνια που ο Μιχάλης γράφει ό,τι να ναι αλλά αυτά τα δύο τετράστιχα αφού αναφέρονται στο πρόσωπο μου, που σαν άλλος Μιχαλολιάκος παίζει και να μην παραδεχθεί, θα ήθελα να τα αναλύσω. (...) Όσους δεν βλέπεις κοντά μας είναι πονήματα του χθες /περαστικοί απ’ τη μπουζού και τα γαμωμαναδικα / να καμαρώνεις ήρωες σου που ψείριζαν γριές / σπρώχνανε πρέζα και έκλεβαν βενζινάδικα. Για όσους δε βλέπεις κοντά μας παίρνει καιρό / δεν είναι εύκολο τα ρημάδια υπάρχουν σε αφθονία / γι’ αυτό σου έστησα μια φάρσα επί σκηνής να το χαρώ / ένα λαρύγγι των μπάτσων να λέει το policemania...».

Ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο Βέβηλος επιτίθεται στον Μυτακίδη για το πώς αναφέρεται στους τοξικοεξαρτημένους αλλά και στον πρώην συνεργάτη του στους Βαβυλώνα, Πυροβάτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα ανέφερε: «"Πρεζάκια" αποκαλούσες και τον Πυροβάτη μέχρι που πέθανε. Τότε ξαφνικά έγινε αδερφός σου... Έσερνες τη μνήμη του από δω κι από κει βγάζοντας φράγκα που δεν είχες καν το ήθος να τα δώσεις στην οικογένεια του. Ακόμα περιμένουν ένα τηλ σου ή να πληρώσεις την κηδεία του, όπως τους είχες πει. (δεν περιμένουν εννοείται)».

Η απάντηση του BD Foxmoor, Μιχάλη Μυτακίδη, ήρθε λίγες αργότερα με εξαιρετικά σκληρές εκφράσεις. Ο Foxmoor κατηγορεί τον Βέβηλο για λαϊκισμό και αντιγραφή, ενώ σημειώνει πως το νέο του τραγούδι, το οποίο θεώρησε προσβολή ο Βέβηλος, «είναι γραμμένο για πολλούς αλλά μάλλον ταυτίστηκες με όλα όσα αναφέρω, ενώ εγώ να σε σκέφτηκα σε 3-4 στίχους από τους 80 που έχει το κομμάτι. Χαλάλι σου κι αυτό».

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: «Είναι τιμητικό που από ένα σκουπίδι σαν κι εσένα δεν ακούστηκαν καλά λόγια για μένα γιατί τότε θα είχες πρόβλημα. Η φαντασία σου φαίνεται κι από τα δανεικά που γράφεις στα τραγουδάκια σου. Πάντα ψόφαγες για ίντριγκα χαζούλι. Η μόνη δικογραφία που έχω στη ζωή μου είναι που έχω φάει δύο χρόνια με αναστολή για ξυλοδαρμό σε 8 άτομα (που κάποιοι είναι ακόμα φίλοι σου)».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.