Θέλετε να διατηρείσετε το στήθο σας υγιές; Δείτε τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε

featured imageΥγιείς στήθος: Το στήθος είναι μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή. Πολλες γυναίκες δεν ξέρουν πως να κρατάνε το στήθος τους υγιείς. Μην παραμελείτε την υγεια του οργανισμού σας. Παρακάτω σας έχουμε 5 συμβουλες που βρήκαμε και ίσως να σας βοηθήσουν.

Υγιείς στήθος: Αφαιρέστε τις τρίχες


[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Μπορεί να μπείτε στον πειρασμο να αφαιρέσετε τις τρίχες της περιοχής μόνες σας. Μην πέσετε στην παγίδα. Μπορεί να αναπτυχθούν φλεγμονές. Αντιθέτως μπορείτε να πάτε σε έναν δερματολόγο για να σας βοηθήσει.

Μην επιλέγετε λάθος σουτιέν.

Ένα λάθος σουτιέν θα σας κάνει να θέλετε να το κάψετε μετά από παρατεταμένη χρήση. Πώς να βρείτε το τέλειο σουτιέν και τι να προσέξετε:
  • Δεν πρέπει να πιέζει τα πλευρά σας
  • Οι τιράντες δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτές και να πιέζουν τους ώμους σας.
  • Ελέγξτε ότι το ύφασμα είναι μαλακό και ότι οι μπανέλες εφαρμόζουν σωστά.

Υγιείς στήθος: Piercing

Μπορεί να είναι στην μόδα αλλά ίσως να είναι η αιτία των προβλημάτων σας. Είναι μια μετατροπή στο σώμα σας όπως και να το δει κανείς. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Αν όμως αισθάνεστε πόνο στο σημείο που το κάνατε τότε αφαιρέστε το και δείτε αν ο πόνος φεύγει.

Σωστή ενυδάτωση

Όπως το πρόσωπο και το στήθος είναι αρκετά ευέστητο. Έτσι πρέπει να το ενυδατώνετε και να μην το παραμελείτε. Χρησιμοποιηστε ενυδατική κρέμα. Αν θέλετε τα στήθη σας να παραμείνουν νέα και να μην χαλαρώσουν, χρησιμοποιήστε κρέμες και λοσιόν.

Μην Ασκείτε πίεση

Η συμπίεση του στήθους σας μπορεί να προκαλέσει μώλωπες και πρήξιμο που μπορεί να οδηγήσουν σε ευαισθησία. Επιλέξτε σουτιέν που δεν πιεζουν το στήθος σας. [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.