Η «καυτή» 5αδα του My Style Rocks

featured image

Το My Style Rocks πρόκειται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες σύντομα για τρίτη χρονιά. Και γι’ ακόμη έναν κύκλο, κορίτσια κολλημένα με τη μόδα θα δώσουν τις «εξετάσεις» τους για το πόσο το έχουν με το στυλ. Αυτά ως προς το περιεχόμενο του ριάλιτι μόδας.

Γιατί στους δύο προηγούμενους κύκλους δεν απασχόλησαν όλα τα κορίτσια του τηλεοπτικό κοινό μόνο με την ενασχόληση και τις γνώσεις τους στη μόδα. Κάτι η εκρηκτική τους εμφάνιση, κάτι ο εκρηκτικός τους χαρακτήρας τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι και σήμερα, με πρώτη διδάξασα την Ιωάννα Τούνη.

Από το My Style Rocks πέρασαν εντυπωσιακά κορίτσια, που ακόμη και μετά το τέλος του παιγνιδιού έχουν το κοινό τους, κυρίως στα social media. Βέβαια, αν κάνεις μία βόλτα στους λογαριασμούς τους στο Instagram, μπορείς να καταλάβεις το λόγο.

Πριν, λοιπόν, επιστρέψει το My Style Rocks μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, είπαμε να φτιάξουμε την πιο «καυτή» πεντάδα κοριτσιών και από τους δύο κύκλους. Δείτε παρακάτω:

Εύα Μπάση-2ος κύκλος Εύα Μπάση-2ος κύκλος Ιωάννα Σιαμπάνη-2ος κύκλος Ιωάννα Σιαμπάνη-2ος κύκλος Μαρία Λέκα-2ος κύκλος Μαρία Λέκα-2ος κύκλος Ιωάννα Τούνη-1ος κύκλος Ιωάννα Τούνη-1ος κύκλος Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-1ος κύκλος Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-1ος κύκλοςΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.