«Για 1,5 χρόνο έμενα στο σπίτι της Εβελίνας Παπούλια και δεν πλήρωνα νοίκι»

featured image

Ο Λάμπρος Κτεναβός μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Φωλιάς των ΚουΚου» και αναφέρθηκε στην πρόωρη γέννηση του γιου του, τον κακό Οσμάν που υποδύεται στο «Κόκκινο Ποτάμι» αλλά και την φιλοξενία από την Εβελίνα Παπούλια.

«Ο μικρός βγήκε ξανθομπουμπούρι! Δεν ξέρω σε ποιον θα μοιάσει, νομίζω πως μοιάζει στην Ειρήνη» ανέφερε σχολιάζοντας τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού μαζί με την αγαπημένη του, Ειρήνη Ψυχράμη. «Μας είχαν πει ότι ο μπέμπης θα γεννηθεί μετά τις 14 Νοέμβρη, αλλά ήρθε πιο νωρίς» είπε και πρόσθεσε: «Πηγαίνουμε και τον βλέπουμε στη θερμοκοιτίδα και μας λένε, “ζωηρότατος ο δικός σας” και τους απαντάω, “είναι ο γιος του Οσμάν”»

Όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε: «Ήταν δύσκολο να προσεγγίσω τον Οσμάν. Διάβασα τη βιογραφία του για να καταλάβω το ιστορικό του και το ψυχολογικό του προφίλ. Στα Τούρκικα έχω μάθει μόνο φράσεις του ρόλου, τα παπαγαλίζω».

Αναφερόμενος στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν έρθει η μεγάλη επιτυχία της σειράς του Open, ο Λάμπρος Κτεναβός εξομολογήθηκε: «Για 1,5 χρόνο έμενα στο σπίτι της Εβελίνας Παπούλια και δεν πλήρωνα νοίκι».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.