ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

featured image

Ο Έλληνας Ορθόδοξος Σταμάτης Σπανουδάκης…

Ο μεγάλος μουσικός συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης είναι ένα εξόχως πολιτικοποιημένο άτομο! Είναι ένας ακέραιος Έλληνας ο οποίος υπερασπίζεται την πίστη προς τον Χριστό μας χωρίς να κρύβεται, φοβούμενος το ξεμπρόστιασμα των θολοκουλτουριάρηδων αριστερών, αλλά εσχάτως και των νεοφιλελεύθερων της ΝΔ, οι οποίοι επέλεξαν Οθωμανολάγνους, πρώην ορφανά του Σημίτη για την “Επιτροπή 2021”! 

Έτσι ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο face book γράφοντας:

«Δεν θα έγραφα αυτά τα λίγα λόγια, αν δεν έβλεπα και άκουγα τι, αλλά κυρίως ποιοι μας ετοιμάζουν τις γιορτές για το 1821!

Πόσο απροκάλυπτα πια, δυστυχώς όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις μας και τα υπάκουα παρακλάδια και παπαγαλάκια τους, με το πρόσχημα της εορτής των 200 χρόνων, προσπαθούν και εκ δεξιών πια τώρα, να πληγώσουν και να γκρεμίσουν, όλα όσα είμαστε, πιστεύουμε και αγαπάμε. Καλύτερα να ανέθεταν τις γιορτές τους, στο Τουρκικό υπουργείο πολιτισμού, αν βέβαια υπάρχει κάτι τέτοιο.

Οι Τούρκοι τουλάχιστον, θα σεβόντουσαν νομίζω αυτήν την ηρωική χούφτα ανθρώπων, που γονάτισε “για του Χριστού την πίστη την αγία”, την “παντοδύναμη” αυτοκρατορία τους.

Κρίμα Νέα δημοκρατία, κρίμα κύριε πρωθυπουργέ, κρίμα πρόεδρε της παρ’ ολίγον δημοκρατίας, κρίμα και λοιπές πολιτικές, αδύναμες δυνάμεις. Μα που πήγαν οι Έλληνες; Πάντως όχι στην βουλή!

Αυτά τα λίγα περί των εορτών και των ανθρώπων που θα μας “διδάξουν” την “πραγματική” ιστορία μας.

Πως βρε παιδιά μου, θα καταφέρετε να βγάλετε από το αίμα μας, την Ελλάδα πού κυλάει; Τούς ήρωες, τους αγωνιστές, τους Αγίους, και τελικά τον ίδιο τον Χριστό;

Το Α και το Ω; Ποιοί είστε; ποιόν αντιπροσωπεύετε;

Αυτά γι’ αυτούς λοιπόν, που ένα γλυκό γαλανόλευκο αεράκι θα στείλει κάποια στιγμή, στο έρημο και μοναχικό σπίτι τους, να αναλογίζονται τα “περασμένα μεγαλεία” τους και ελπίζω, το τί “προσέφεραν” στην πατρίδα τους.

Στα δικά μας τώρα. Εγώ όπως ξέρετε γράφω για το 1821. Σάς έπαιξα και ένα απόσπασμα τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο. Γράφω και για να απαντήσω σε όλους αυτούς και πολλούς άλλους, με το μόνο όπλο που διαθέτω. Την μουσική. Κυρίως όμως, για να τιμήσω πραγματικά το 1821. Όπως κάνω χρόνια τώρα για τον Αλέξανδρο, τον Ιωάννη, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Πλαστήρα, την Πόλη, την Σμύρνη, την Ηλιοποτισμένη, και βέβαια την Δέσποινα και τον Χριστό.

Και με την ματαιοδοξία του καλλιτέχνη, αλλά και την σιγουριά του μουσικού μου παρελθόντος, ελπίζω ότι όταν η σκόνη κατακαθίσει και έκαστος κατεργάρης επιστρέψει στον πάγκο του, αυτή η μουσική θα μείνει στα αυτιά και τις ψυχές σας. Και των παιδιών σας.

Σαν προσευχή, σαν γαλάζια κυματιστή ανεπαίσθητη αύρα, ελληνικού δειλινού. Πάντα Θεού θέλοντος»!

Έχει ακόμη φωνή η Ελλάδα, έχει ακόμη φωνή η Ορθοδοξία! Που εκφράζεται από Ορθόδοξους Έλληνες!

Μπράβο κύριε Σπανουδάκη! Μας γέμισες χαρά την ψυχή!!

Μητσοτάκης και Τσίπρας εφαρμόζουν το χάος στην Ελλάδα…

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο νυν Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι εκφραστές της παγκοσμιοποιημένης Σχολής του Χάους!

Της πολιτικής του “βαθέως κράτους” των ΗΠΑ, των Μπους, Κλίντον και Ομπάμα, που επιζητούν τη διάλυση των κρατών που δεν ανήκουν στους G8!

Δυστυχώς για μας, ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν το κατάλαβε έγκαιρα και γι΄ αυτό φρόντισε να ισχυροποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας του και να τις εξοπλίσει με τα τελειότερα σύγχρονα πολεμικά μέσα και ακολούθως ξεκίνησε τους τσαμπουκάδες του στο Αιγαίο και την Κύπρο!

Οι Τσίπρας – Μητσοτάκης δεν είναι ανόητοι να μην καταλαβαίνουν τι ακριβώς παίζεται στην περιοχή μας! Αλλά δυστυχώς είναι απόλυτα υποταγμένοι στο δόγμα του “βαθέως κράτους” των ΗΠΑ! Εφαρμόζοντας το πρόγραμμα ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας, που εξυπηρετεί τα σχέδια του Τούρκου Σουλτάνου!

Την ίδια στιγμή που η ελληνική Κοινωνία αρχίζει να αντιδρά! Θα φέρει αυτή η αντίδραση ανατροπή των σχεδίων των δυο τελευταίων Πρωθυπουργών;

Ή θα “επιδιώξουν” τη δημιουργία χάους στην Ελλάδα;;

Αμετανόητοι Κομμουνιστές…

Την ώρα που παγκόσμια γιορτάζεται η “πτώση του τείχους του Βερολίνου”, πριν 30 χρόνια, την ίδια ώρα διαβάζουμε την είδηση σε πολλά σάιτ!

«Ένα μεγάλων διαστάσεων πορτρέτο του Στάλιν καθώς και ένας πίνακας με τον Λένιν θα κοσμεί πλέον τα γραφεία του ΚΚΕ! Τους δυο πίνακες του Σοβιετικού ζωγράφου Βολκόφ από το 1946 προσέφερε στον Γ. Γ της Κ.Ε. του κόμματος ο καθηγητής του ΕΜΠ Γιάννης Μπάφας!

Σύμφωνα με τον 902.gr, οι πίνακες προέρχονται από την ιδιωτική του συλλογή και αποκτήθηκαν στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκεί!

“Πάνε στη σωστή θέση, εκεί όπου ανήκουν” ανέφερε ο κ. Μπάφας!

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τον ευχαρίστησε θερμά, σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την προσφορά του»!!

O Γ.Γ. του Σωματείου Σύρων Ελλάδος έβγαλε πολλές μάσκες…

Στο περίφημο μπάρμπεκιου βρέθηκε ο Γ.Γ. του Σωματείου Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπακρί που οργάνωσαν οι “Ενωμένοι Μακεδόνες” προβαίνοντας ταυτόχρονα σε βαριές καταγγελίες κατά των μεθοδεύσεων με τις οποίες παρέχεται το άσυλο από τον ΟΗΕ και τις ΜΚΟ!

Μηνύματα που στάλθηκαν στους κουλτουριαραίους του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο βουλευτής τους Χρήστος Γιαννούλης είχε χαρακτηρίσει ως “σαδιστές” τους Έλληνες που οργάνωσαν το δρώμενο! Αλλά έστειλε μηνύματα και προς την κυβέρνηση της ΝΔ και κυρίως προς την κ. Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τον κ. Γιαννούλη!

Ο κ. Μπακρί ήταν αποκαλυπτικός  και έκανε δηλώσεις, για  τον ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας – “Αρπαχτίας” όπως την αποκαλεί – του ΟΗΕ! Μίλησε για τις ΜΚΟ, τις οποίες απεκάλεσε γκάνγκστερ, αλλά και για την σατανική υπηρεσία ασύλου, η οποία παρακρατά τα νομιμοποιητικά έγγραφα των πραγματικών προσφύγων!

Επιπρόσθετα ο κ. Μπακρί ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες έχει κληθεί από τους “Αδιάφθορους” της Ελληνικής Αστυνομίας για να καταθέσει τα όσα επανειλημμένως έχει καταγγείλει για περιπτώσεις διαφθοράς στην Υπηρεσία Ασύλου!!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.