Άρης Σοϊλέδης – «Έχω πικρία για τους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor»

featured image


Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και μίλησε για τον λόγο που δεν είναι στο Survivor και την πικρία που νιώθει.

«Το αγάπησα το παιχνίδι, αλλά έχω πικρία κατά κάποιο τρόπο μέσα μου για τους ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής γιατί δεν μου φέρθηκαν σωστά. Πάντα μιλούσα με τα καλύτερα λόγια και τους φερόμουν σωστά. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός, παρόλο που προσπαθούσαν να βγάλουν μια άλλη εικόνα προς τα έξω που μου στοίχισε.

Ακόμα και στον τελικό, που δεν το έχω πει, παρόλο που ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ. Πήγα και τους ευχαρίστησα όλους και δεν σηκώθηκε ένας να με χαιρετήσει. Ήταν όλοι ξαπλωμένοι κι είπαν γεια σου Άρη, λες και τους έκανα κάτι. Οι περισσότεροι ηχολήπτες, cameraman μετά το παιχνίδι με πήραν τηλέφωνο να βγούμε για καφέ. Η επικοινωνία, ο τσακωμός και πράγματα που έλεγαν άλλοι παίκτες, μου στοίχισαν» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.«Όσον αφορά το βλέμμα του τελικού, τι περίμενε ο κόσμος; Να χάσω, να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίζει; Δεν υπήρξε ούτε κακία και σηκώθηκε να δει την αντίδραση την δική μου κι όλα καλά. Δεν υπήρχε εκείνη την ώρα λόγος να τραβήξουν την φάτσα της Μαρίας. Δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Έπρεπε να τραβήξουν το πρόσωπο του νικητή και την χαρά του. Το θεωρώ λόγο τραβηγμένο» σημείωσε ο Άρης Σοϊλέδης για το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.