Παράδειγμα προς μίμηση ο Συμεών Κουπελόγλου: Αντί για φυλλάδια, κάνει δωρεές!

featured image


Μόνο ως παράδειγμα προς μίμηση μπορεί να χαρακτηριστεί η προεκλογική καμπάνια βουλευτή στη Θεσσαλονίκη που δεν παραπέμπει στην κλασική έννοια της προεκλογικής εκστρατείας όπως έχουμε συνηθίσει. 

Ο Συμεών Κουπελόγλου κατεβαίνει με την Ελληνική Λύση στην Α’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Ο Κουπελόγλου αποφάσισε, αντί να δαπανά χρήματα για φυλλάδια και προεκλογικές συγκεντρώσεις, να κάνει δωρεές σε σχολεία, αθλητικά σωματεία και εθελοντικές ομάδες, γεγονός που κοινοποίησε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ένα κύμα αποδοχής και θαυμασμού.
Βέβαια, ο Κουπελόγλου δε ξεκίνησε τώρα την κοινωνική του δράση, όπως προκύπτει από παλαιότερες παρεμβάσεις του, πολύ πριν εμπλακεί με την πολιτική. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα μέσω των επιχειρήσεων του φαίνεται να στηρίζει όσους έχουν ανάγκη.
Αυτό προφανώς συμβαίνει γιατί ο Συμεών Κουπελόγλου είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και γνωρίζει πολύ καλά ότι μία πραγματική επιχείρηση με έντιμη λειτουργία, μπορεί να επιβιώσει μόνο σε μία υγιή κοινωνία στην οποία υπάρχει και προκοπή αλλά και αλληλεγγύη.
Έτσι, όπως προκύπτει από τις δημόσιες απαντήσεις του σε όσους τον ρωτούν γιατί τώρα μπαίνει στην πολιτική απαντά: «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Κατεβαίνω υποψήφιος βουλευτής για να βοηθήσω τους αδύναμους».
Μπράβο του, είναι πραγματικά ένα παράδειγμα προς μίμηση…




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.