Φρίκη – Βρήκε τεράστια δηλητηριώδη αράχνη σε σακούλα με μπανάνες

featured image


Ένας πελάτης της Tesco έμεινε τρομοκρατημένος αφού ανακάλυψε μια αράχνη κυνηγό να κολλάει πάνω στις μπανάνες του.

Η αράχνη, η οποία ήταν κολλημένη σε ένα μεγάλο σάκο αυγών που θα μπορούσε να περιέχει έως και 200 ​​μωρά, πιστεύεται ότι είχε ταξιδέψει περισσότερα από 4.000 μίλια από τη Δομινικανή Δημοκρατία πριν την ανακαλύψει ο Κρεγκ Χάρισον μέσα στην τσάντα με τα φρούτα του.
Ο 35χρονος εργαζόμενος στον τομέα της πληροφορικής, ο οποίος «χτυπήθηκε εντελώς» από την αράχνη, αναγκάστηκε να το κάνει ελιγμούς σε ένα κουτί Tupperware στο σπίτι του στο Windsor πριν το στείλει στην υπηρεσία ελέγχου παρασίτων του σούπερ μάρκετ.

Αν και ο Tesco ζήτησε συγγνώμη και του πρόσφερε 100 £ ως αποζημίωση για το σοκ, εξακολουθεί να σκέφτεται αν θα το δεχτεί.
Οι αράχνες Huntsman είναι οι μεγαλύτερες αράχνες στον κόσμο σε έκταση ποδιών και μπορούν να μεγαλώσουν έως και 12 ίντσες.



Ωστόσο, δεν θεωρούνται πολύ επιβλαβή για τον άνθρωπο συνολικά, παρά το γεγονός ότι έχουν ένα δηλητηριώδες δάγκωμα που μπορεί να είναι επώδυνο και να προκαλέσει οίδημα.
Ο Κρεγκ είχε ήδη ξεφλουδίσει μια μπανάνα από την προσυσκευασμένη συσκευασία και την έφαγε, αγνοώντας τι κρυβόταν μακριά από τα μάτια. Μόλις η τσάντα μετακινήθηκε και ο κυνηγός σύρθηκε έξω κρατώντας τα αυγά της, τελικά παρατήρησε την αράχνη.

“Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ότι έχω φοβία αράχνης, γενικά. Αυτό ήταν σε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα όμως! Οι φίλοι και η οικογένειά μου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Έμειναν απλά έκπληκτοι”, είπε ο Craig.
Τώρα προειδοποιεί τους άλλους αγοραστές να είναι προσεκτικοί όταν αγοράζουν προσυσκευασμένα φρούτα και λαχανικά.

«Δεν είναι αδύνατο για τα πλάσματα να μπουν στα σπίτια μας με αυτόν τον τρόπο», προειδοποίησε. «Θα ελέγχω όλα τα προσυσκευασμένα φρούτα μου από εδώ και πέρα ​​ή κατά προτίμηση θα αγοράζω χύμα προϊόντα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.