«Εγώ είμαι ο βιασμένος, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω» λέει ο ράπερ Rack που κατηγορείται για βιασμό

featured image


Λύνει τη σιωπή του ο ράπερ Rack ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό από 19χρονη φοιτήτρια. Ο ράπερ που συνελήφθη στο Ρέθυμνο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με όρους, μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό που προκάλεσε σοκ στον χώρο.

Ο ράπερ αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η 19χρονη ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και εκείνος δεν ήταν σε τέτοια διάθεση: «Πήγα για συναυλία στο Ρέθυμνο, εγώ κατάγομαι από την Κρήτη, από τα Σφακιά. Πριν πάμε στο ξενοδοχείο πήραμε πράγματα να φάμε. Εμένα ο σκοπός μου ήταν να πάμε στο ξενοδοχείο, να φάμε και να κοιμηθούμε. Πήγαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, ένας φίλος μου είχε μια επαφή με μια κοπέλα από το κλαμπ, την καλεί να έρθει, αυτή αποδεικνύεται ότι, μετά το καταλάβαμε όλοι, ότι δεν είχε ερωτική διάθεση να κάνει κάτι με τον φίλο μου αλλά είχε με εμένα, που εγώ δεν ήθελα, γιατί άμα ήθελα θα ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Θα φαινόμουν ένοχος, γιατί η κοπέλα από τη στιγμή που ήθελε να κάνει κάτι, πάλι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο εγώ θα φαινόμουν ένοχος. Τρομάζω στη σκέψη τι θα μπορούσε να πει σε περίπτωση που κάτι γινόταν. Δεν το πιστεύω δηλαδή αυτό το πράγμα!» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό.

Μιλώντας για την ιατροδικαστική εξέταση στην 19χρονη, σύμφωνα με την οποία δεν εντοπίστηκαν ίχνη βιασμού, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν το πιστεύω ότι είμαι σε αυτή τη θέση. Ο κόσμος μπορεί να πει “ναι ok, αυτά είναι λόγια του Ηρακλή”. Δεν είναι δικά μου λόγια, είναι λόγια της Ιατροδικαστικής που δεν μπορεί αψηφήσει κανένας και αναφέρεται ότι η γυναίκα είχε έρθει σε ερωτική επαφή 4 ημέρες πριν βρεθεί σε αυτό το δωμάτιο» είπε και ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια της κράτησής του.



«Προσευχόμουν όλο το βράδυ, μίλαγα με τους δικηγόρους μου, να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε και μόλις βγήκαν οι ιατροδικαστικές, πήγα κατευθείαν να παραδοθώ» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικογένειά του και το πώς αντέδρασε μετά το περιστατικό, ενώ υποστήριξε ότι εκείνος νιώθει βιασμένος: «Έπεσα από τα σύννεφα γιατί ξέρω ότι δεν διέπραξα ποτέ κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται να το κάνω. Δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη, δεν είμαι τέτοιο άτομο και όσοι με ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν πόσο αγαπώ και σέβομαι τις γυναίκες. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, μεγάλωσα με τρεις γυναίκες. Η γιαγιά μου ήταν με ψυχοφάρμακα, η μαμά μου μέσα στο άγχος. Ένιωθαν ότι αυτό που περνάω είναι άδικο. Απλά να βλέπεις από τα μίντια να αναδημοσιεύουν κάτι τέτοιο σαν να το έχω κάνει εγώ, είναι τραγικό! Αυτό είναι ο βιασμός, εγώ είμαι ο βιασμένος σε αυτή την περίπτωση. Έτσι νιώθω ψυχολογικά μετά από αυτό που πέρασα» είπε και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πίστεψα ότι μπορεί να μου καταστρέψει και την καριέρα. Δεν διέπραξα τίποτα όπως φάνηκε από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις θα φανεί και στο DNA ακόμα καλύτερα για του απίστους… Παραλίγο να χωρίσω και από τη σχέση μου. Τα λέω αυτά και θέλω να δακρύσω».

Ο ράπερ ανέφερε μάλιστα ότι σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του: «Θέλω να κάνουν ένα μεγάλο αγώνα για να αντιστραφεί αυτό το κλιμα. Άμα εγώ αυτοκτονούσα να δω με τι συνείδηση θα κοιμόντουσαν. Τρεις μέρες μέσα στο κρατητήριο να μην έχεις επικοινωνία να μην ξέρεις τι θα γίνει, να μην ξέρεις τι λέει ο κόσμος έξω…εννοείται σου περνάει από το μυαλό» είπε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.