Προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

featured image


Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίσθηκε η 49χρονη που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον 58χρονο άνδρα της ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Τάσος Χατζηγιάννης όπως δήλωσε, θα υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.



Σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο πατερας της 49χρονης, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση του στον ανακριτή ως μάρτυρας υπεράσπισης ανέφερε ότι ο εγκαυματίας χτυπούσε την κατηγορούμενη συστηματικά. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον ανακριτή να μην προφυλακιστεί η κόρη του διότι δεν έχει κανέναν άλλον να τον φροντίσει εκτός από εκείνη. Ο πατέρας της 49χρονης ανέφερε ακόμη ότι η κόρη του του είπε πως έχει μετανιώσει για την πράξη της.

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 58χρονος
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 58χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγκαυματίας παραμένει διασωληνωμένος στη Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και βαρύτατη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.