Κόντρες «θανάτου» στην παραλιακή – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

featured image


Παρά τα αλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα και την αυστηροποίηση των ποινών, δε λένε να σταματήσουν οι άκρως επικίνδυνες κόντρες στους δρόμους της Αττικής, όπως αποδεικνύουν βίντεο που κόβουν την ανάσα.

Βίντεο καταγράφει κόντρα σε φανάρι της παραλιακής με πέντε μηχανές μεγάλου κυβισμού.

Βίντεο σοκ με κόντρες «θανάτου» στην παραλιακή

Στο ίδιο φανάρι, λίγα λεπτά αργότερα, ακολουθεί άλλη μια επικίνδυνη κόντρα, αυτή τη φορά με δύο μηχανές και τρία σπορ αυτοκίνητα.

Οι οδηγοί μετρούν τις δυνάμεις τους και μετατρέπουν έναν δημόσιο δρόμο σε πίστα αγώνων.

Με τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες που αναπτύσσουν, οι οδηγοί μετατρέπονται σε έναν πραγματικό δημόσιο κίνδυνο, όπως ένας ασυνείδητος μοτοσικλετιστής που τρέχει με… χίλια στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!

Ένας άλλος μοτοσικλετιστής περνάει με σούζα τη διασταύρωση, ενώ στο άλλο ρεύμα οδηγός ΙΧ πατάει τέρμα το γκάζι για να περάσει από το φανάρι.



ΣΟΚ με κόντρες «θανάτου» στην παραλιακή-Δείτε σοκαριστικό βίντεοΠολλοί νέοι επιλέγουν να βελτιώνουν τους κινητήρες τους, να αυξάνουν σημαντικά την ιπποδύναμη, και τα αυτοκίνητα τους μετατρέπονται ξαφνικά σε…πυραύλους.

Ακόμα και η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο δεν αποτρέπει τη συγκέντρωση των «θερμόαιμων» και τις κόντρες που στήνονται νυχτερινές ώρες στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.