Είναι πολλά τα λεφτά! Δείτε με πόσα πήρε η αποχωρούσα Σαλταφερίδου

featured image


Το Survivor All Star τελείωσε στα μισά περίπου για την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία πάντως, έφυγε με γεμάτες τσέπες.

Η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε από το Survivor All Star έπειτα από την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Παρόλο που είχε εκφράσει την επιθυμία της να παραμείνει κι άλλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έφυγε χαμογελαστή και με το κεφάλι ψηλά από τον Άγιο Δομίνικο.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Βλέπω εδώ και τη Μαριαλένα να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Είπα ότι θα το ζήσω και θα το πάω μέχρι εκεί που με θέλει ο κόσμος. Χαίρομαι και για τις δύο ομάδες από τις οποίες πέρασα. Θέλω τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να θυμούνται ότι η ζωή είναι έξω. Είμαι γεμάτη», δήλωσε η Εύη Σαλταφερίδου, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομά της στο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού.



Η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε με γεμάτο τον τραπεζικό της λογαριασμό από τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, μέχρι στιγμής είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια που έχει φύγει από το Survivor.

Η γυμνάστρια μπήκε από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης και έμεινε συνολικά 16 εβδομάδες. Συνολικά συγκέντρωσε 80.000 ευρώ και πλέον μπαίνει στην κορυφή της σχετικής λίστας πάνω και από την Αφροδίτη Σκαφίδα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.