Απίστευτο – Γυναίκα επέζησε σε τάφο για 10 ώρες. Την έθαψαν ζωντανή για εκδίκηση!

featured image


Μια 36χρονη που την έκλεισαν μέσα σε τάφο, σε κοιμητήριο της Πολιτείας Μίνας Ζεράις, στη Βραζιλία, βρέθηκε ζωντανή αφού βίωσε ένα απερίγραπτο μαρτύριο επί σχεδόν δέκα ώρες.
Ο συναγερμός σήμανε την Τρίτη 28 Aπριλίου, από τους υπαλλήλους του δημοτικού νεκροταφείου του Βισκόντε ντο Ρίο Μπράνκο, οι οποίοι είδαν ίχνη αίματος κοντά σε μια ταφική κρύπτη, ενώ θάλαμος είχε σφραγιστεί πρόσφατα με τούβλα και τσιμέντο.

«Οι αστυνομικοί άκουσαν εκκλήσεις για βοήθεια μέσα από τον τάφο, τρύπησαν τον τοίχο και έβγαλαν μια γυναίκα, τραυματισμένη στο κεφάλι και τα χέρια» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι δράστες έθαψαν ζωντανή τη γυναίκα σε αυτήν την κρύπτη, σε μια κατασκευή που δίνει τη δυνατότητα ενταφιασμού των νεκρών σε θαλάμους πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Η αστυνομία εκτιμά ότι την είχαν κλείσει εκεί από το προηγούμενο βράδυ.Δύο ύποπτοι, ηλικίας 20 και 22 ετών, αναζητούνται ακόμη από τις αρχές.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής που έχει αναλάβει την έρευνα, ο Ντιέγκο Κάντιαν Άλβες, είπε ότι επρόκειτο πιθανότατα για «εκδίκηση» από τα μέλη μιας συμμορίας που δραστηριοποιείται στο λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δύο μασκοφόροι μπήκαν στο σπίτι της και την απήγαγαν, αφού χτύπησαν τον σύζυγό της. Η 36χρονη παραμένει στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας της «βελτιώνεται».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.