70 σχέδια για Χριστουγεννιάτικα νύχια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

featured image

Μπείτε στο κλίμα των γιορτών και προετοιμαστείτε για το Χριστουγεννιάτικο και το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν κάνοντας στα νύχια σας ένα παιχνιδιάρικο ή κομψό σχέδιο μανικιούρ ιδανικό για την περίοδο αυτή. Οι φωτογραφίες με τα χριστουγεννιάτικα νύχια που ακολουθούν, θα σας δώσουν ιδέες οι οποίες καλύπτουν όλες τις ηλικίες και κάθε γούστο.

Με κορυφαία χρώματα το κόκκινο και το μπορντό σε συνδυασμό με αστραφτερές χρυσές, ροζ χρυσές και ασημί λεπτομέρειες τα νύχια για τα Χριστούγεννα θα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Εξίσου όμως αγαπημένα είναι και τα νύχια γαλλικό που αποπνέουν κομψότητα και θηλυκότητα. Αν μάλιστα τους προσθέσετε και μια χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά μπορείτε να τα προσαρμόσετε στο κλίμα της εποχής και να απογειώσετε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε λοιπόν τη συλλογή με τις εικόνες από τα χριστουγεννιάτικα νύχια με σχέδια μη διστάσετε να αντιγράψετε όποιο σας αρέσει για ένα τέλειο xmas manicure! Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα μπορούν να δημιουργηθούν τόσο με απλό, όσο και με ημιμόνιμο βερνίκι.

Γιορτινά χριστουγεννιάτικα κόκκινα νύχια:

Τα κόκκινα νύχια αποτελούν μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές των γυναικών για όλο το χρόνο. Ωστόσο την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν την τιμητική τους. Πρόκειται για ένα χρώμα πολύ γιορτινό που συνδυάζεται εκπληκτικά με λαμπερές λεπτομέρειες όπως το βερνίκι από γκλίτερ και τα στρας.

Χρησιμοποιήστε το ως βάση και δημιουργήστε πάνω του εντυπωσιακά σχέδια για χριστουγεννιάτικα νύχια, παίρνοντας ιδέες από τα παραπάνω κόκκινα γιορτινά μανικιούρ.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια για μπορντό νύχια:

Εξίσου αγαπητό με το κλασσικό κόκκινο της φωτιάς στα νύχια είναι το μπορντό χρώμα. Πρόκειται για μια σκούρα απόχρωση κόκκινου μανό, το λεγόμενο και burgundy που φοριέται πολύ αυτή την περίοδο.

Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να δείχνει πιο λαμπερό σε συνδυασμό με χρυσόσκονη, αλλά και πιο φωτεινό όταν φορεθεί με άσπρο, ασημί ή γκρι χρώμα.

Πέρα από τα παραπάνω εντυπωσιακά σχέδια με γιορτινά νύχια μπορείτε να δείτε μερικές ακόμη ιδέες για μπορντό μανικιούρ.

Γιορτινό μανικιούρ με χριστουγεννιάτικο δέντρο:

Το στολισμένο έλατο αποτελεί την πιο χαρακτηριστική εικόνα του γιορτινού κλίματος της εποχής. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τα χριστουγεννιάτικα νύχια. Σχεδιασμένο κατά βάση με πράσινο χρώμα βερνικιού για να πλησιάζει περισσότερο στην πραγματικότητα, το δέντρο των Χριστουγέννων κοσμεί το μανικιούρ με υπέροχο τρόπο.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα πιο πρωτότυπο και ξεχωριστό στόλισμα, τότε μπορείτε να ζωγραφίσετε το έλατο με όποιο χρώμα εσείς προτιμάτε. Ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελεί το χρυσό και το κόκκινο που είναι δυο από τα πιο δημοφιλή χρώματα στο γιορτινό μανικιούρ.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια για κοντά νύχια:

Όποιος είπε πως για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια πρέπει να έχουν μήκος, κάνει λάθος! Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές επιλογές για να χαρίσετε στα νύχια σας χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Στολίστε τα με μπάλες, έλατα, ταράνδους, λαμπάκια ή χιονονιφάδες και κλέψτε τις εντυπώσεις. Αν βέβαια αναζητάτε ένα πιο εύκολο σχέδια στα χριστουγεννιάτικα νύχια σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε τεμνόμενες γραμμές με μια αυτοκόλλητη ταινία μανικιούρ.

Γιορτινά χριστουγεννιάτικα νύχια με γαλλικό:

Τα νύχια γαλλικό είναι ένα σχέδιο που λατρεύουν οι γυναίκες τόσο για τις επίσημες, όσο και για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να απουσιάζει από τις κορυφαίες επιλογές για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δοκιμάστε να κάνετε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο γαλλικό μανικιούρ στολισμένο με γκι, έλατα ή απλά χιονονιφάδες. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να παραμείνετε στο κλασσικό μοτίβο της nude βάσης με την άσπρη γραμμή. Μπορείτε κάλλιστα να δοκιμάσετε μια παραλλαγή με χρώματα όπως το κόκκινο και το χρυσό.

Χριστουγεννιάτικα μαύρα νύχια για το ρεβεγιόν:

Αν είστε φαν των σκούρων νυχιών, τότε το μαύρο είναι μια φανταστική επιλογή. Συνδυάζεται υπέροχα με το κόκκινο, το χρυσό και το λευκό, δημιουργώντας εκπληκτικά γιορτινά μανικιούρ για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ορισμένα σχέδια είναι πιο απλά και εύκολα στην δημιουργία τους, ενώ άλλα χρειάζονται εμπειρία στην ζωγραφική και υπομονή. Το αποτέλεσμα πάντως είναι εντυπωσιακό σε κάθε περίπτωση.

Παίξτε με τα γκλίτερ και τα χριστουγεννιάτικα σχέδια, όπως χιονονιφάδες, ταράνδους, ελάφια και έλατα και δημιουργήστε νύχια που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Οι παραπάνω φωτογραφίες δίνουν υπέροχες ιδέες για το γιορτινό σας μανικιούρ.

Περισσότερα εντυπωσιακά σχέδια για χριστουγεννιάτικα νύχια:

Πέρα από τις κλασσικές επιλογές του μονόχρωμου μανικιούρ και του glitter ή του στρας που μπορεί να κάνει τα νύχια σας πιο αστραφτερά και γιορτινά, υπάρχουν πολλές παιχνιδιάρικες προτάσεις για ξεχωριστά σχέδια. Στολίστε λοιπόν όπως το δέντρο και τα νύχια σας με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές.

Εκτός από τις δημοφιλείς ιδέες όπως χιονονιφάδες και χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπορείτε να σχεδιάσετε χιονάνθρωπους, ζαχαρωτά και φωτεινά αστέρια. Τα χριστουγεννιάτικα σχήματα που μπορείτε να επιλέξετε για τα νύχια σας δεν περιορίζονται όμως εκεί. Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει και κάντε ένα ξεχωριστό μανικιούρ που θα μείνει αξέχαστο!

πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.