Δεν άντεξαν το τρολάρισμα στα social media και επιστρέφουν στην φυσική τους εικόνα

featured image

Έγιναν διάσημες για την μανία τους να δείχνουν όσο γίνεται πιο ίδιες και για να το καταφέρουν ξόδεψαν πάνω από 250.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις. Ο λόγος για τις δίδυμες αδερφές Anna και Lucy DeCinque που έχουν κάνει επεμβάσεις στα χείλη, στο στήθος στα φρύδια και τα μάτια τους.

Πλέον όμως δήλωσαν πως θέλουν να επιστρέψουν στην παλιά, φυσική τους εικόνα, επειδή δέχονται απίστευτο τρολάρισμα στα social media για την εμφάνισή τους.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Οι 33χρονες από το Περθ, που μοιράζονται μέχρι τον ίδιο σύντροφο και έχουν πει ακόμα ότι θέλουν να μείνουν ταυτόχρονα έγκυες, παραδέχθηκαν πως έχουν μετανιώσει που έκαναν τόσες πλαστικές και άρχισαν να λανσάρουν ένα νέο, πιο φυσικό λουκ.

Οι δυο αδερφές, που έχουν φτάσει σε σημείο να κάνουν 15 αισθητικές επεμβάσεις σε μόλις δυο εβδομάδες, αποφάσισαν να αφαιρέσουν το τατουάζ φρυδιών και χειλιών αλλά και τα επιθέματα, όταν κατάλαβαν ότι το παράκαναν, καθώς, όπως λένε, υφίστανατι έντονο bullying για την «πλαστική» εικόνα τους.

«Ειλικρινά δεν ξέρουμε γιατί κάναμε όλα αυτά τα πράγματα στον εαυτό μας. Μετανιώνουμε για πολλά και αν μπορούσαμε να πάμε πίσω το χρόνο, θα τα κάναμε όλα πολύ διαφορετικά», είπε η μία.

Πέρυσι αποκάλυψαν πως προσπαθούσαν για τουλάχιστον ένα χρόνο να μείνουν ταυτόχρονα έγκυες, με τη βοήθεια του κοινού συντρόφου τους.

«Θέλουμε να βιώσουμε την εγκυμοσύνη μαζί. Θέλουμε τα σώματά μας να δείχνουν ίδια επειδή είμαστε πολύ κοντά, πάντα θέλουμε να είμαστε μαζί και να κάνουμε τα ίδια. Για αυτό μοιραζόμαστε και τον ίδιο σύντροφο. Πολλοί άνθρωποι μας κατακρίνουν αλλά στην τελική είναι τα σώματά μας και η δική μας ζωή. Πρέπει να σεβαστούν τις επιλογές μας. Θέλουμε να κάνουμε παιδιά και να παντρευτούμε τον ίδιο άντρα κι έτσι να ζήσουμε τη ζωή μας. Είμαστε τόσο χαρούμενες που βρήκαμε κάποιον που απλώς μας σέβεται και μας αγαπάει γι’ αυτό που είμαστε», έχουν πει.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.