Πόσους πόντους θα πετύχουν ο Παππάς και ο Παπανικολάου

featured image

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός έχουν από 5 νίκες και 4 ήττες στις 9 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague. Κυνηγάνε την έκτη τους νίκη στα σημερινά παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, για να μην απομακρυνθούν από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Πιο δύσκολη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Στις 19:00 αντιμετωπίζει στη Μόσχα την Κίμκι, με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Προέρχεται από την ήττα, στη Βιτόρια, με 86-77 από τη Μπασκόνια, σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Νίκος Παππάς ήταν από τους πρωταγωνιστές και σημείωσε 16 πόντους. Αυτό είναι και το προσωπικό του ρεκόρ πόντων στην εφετινή Euroleague.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); }); Ο Παππάς έχει μέσο όρο 7,44 πόντους και ο Παπανικολάου 6,33

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στον αγώνα Κίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τους Under/Over 7,5 πόντους του Νίκου Παππά. Συνολικά, έχει πετύχει 67 πόντους στα 9 παιχνίδια. Ο μέσος όρος του είναι 7,44 πόντοι ανά αγώνα.

Στις 21:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Μπουντούτσνοστ. Στην προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη της ήττα με 88-83.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στον αγώνα Ολυμπιακός-Μπουντούτσνοστ για τους Under/Over 6,5 πόντους του Κώστα Παπανικολάου. Το ρεκόρ του είναι οι 18 πόντοι, που πέτυχε στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ. Συνολικά, έχει σημειώσει 57 πόντους, με μέσο όρο 6,33 ανά αγώνα.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους αγώνες Κίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός-Μπουντούτσνοστ και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.