Ουζουνίδης: Ηλίθιος όποιος πιστεύει ότι ρίχνουμε ευθύνες στους τρεις

featured image

Για την απόφαση της ΑΕΚ να συνεχίσει την προσπάθειά της χωρίς τις υπηρεσίες των Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στις καθιερωμένες του δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη, την Κυριακή (02/12, 19:30). Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο 50χρονος τεχνικός, «πρέπει να είναι ηλίθιος», όποιος πιστεύει ότι η ομάδα ρίχνει ευθύνες στους τρεις.

Παράλληλα, με τις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο προπονητής της Ένωσης στάθηκε στο γεγονός ότι η κατάσταση αυτήν τη στιγμή στην ομάδα δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλο αυτό το σκηνικό θα αλλάξει.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη:

Για το αν επιρρίπτονται ευθύνες στους Μπακασέτα, Σιμόες, Λαμπρόπουλο για την εικόνα και την πορεία της ομάδας: «Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να το πιστεύει αυτό».

Σχετικά με τον «μαύρο» Νοέμβρη και την Ξάνθη που έρχεται: «Δεν είναι και οι καλύτερες καταστάσεις. Πάντα σημασία έχει πλέον πώς θα αντιδράσεις. Και πώς θα το ξεπεράσεις. Η Ξάνθη είναι ομάδα που παίζει σφιχτά. Προσπαθεί να περιορίσει του αντιπάλου τα ατού. Και προσπαθεί για το αποτέλεσμα. Η πορεία της έχει δείξει ότι είναι δύσκολη ομάδα. Πρέπει να έχουμε υπομονή για να διασπάσουμε την άμυνα τους και να μην δεχτούμε επιθέσεις από τον αντίπαλο.

Η ψυχολογία δεν είναι στο καλύτερο σημείο. Όταν είσαι σε ένα μεγάλο κλαμπ όμως πρέπει ο καθένας να φέρει τον εαυτό του στην καλύτερη κατάσταση. Είναι δύσκολη συγκυρία όταν λες να λέγεσαι μέλος ενός μεγάλου κλαμπ πρέπει να βρεις την θέληση. Έχουμε τέτοιους παίκτες και τέτοιους χαρακτήρες για να το ξεπεράσουμε. Θα πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να βγούμε από αυτήν την κατάσταση».

Αναφορικά με το αν είναι εφικτό το πρωτάθλημα: «Μαθηματικά δεν είσαι εκτός. Κυνηγάς ότι καλύτερο μπορείς. Οφείλουμε να κυνηγήσουμε το κάθε αποτέλεσμα. Νομίζω πως έχουμε πιθανότητες να πλησιάσουμε την κορυφή. Θα πρέπει να δούμε και τις αλλαγές τον Ιανουάριο για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου: «Σίγουρα αλλάζουν κάποια πράγματα. Έχουμε μιλήσει, η διοίκηση ξέρει τα θέλω του προπονητή».

Σχετικά με τα επεισόδια κόντρα στον Άγιαξ: «Δεν είχα εικόνα, ήμουν μέσα. Μέχρι το ματς με Άγιαξ η συμπεριφορά όλων ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλω να πιστεύω πως ήταν της στιγμής. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα χαλάνε την εικόνα. Οι υγιείς φίλαθλοι θα πρέπει να τους απομονώσουν».

Τέλος, για τον κόσμο που θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ σε ματς πρωταθλήματος, έπειτα από δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν είναι και το καλύτερο να παίζεις χωρίς κόσμο. Πάντα ο κόσμος θα σου δώσει μια ώθηση. Τον θέλουμε κοντά μας και τώρα, που τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας για να στηρίξουν τα παιδιά, που θα αγωνιστούν».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.