«Ένα σιριαλάκι ήταν το Ρετιρέ, μόνο όσκαρ που δεν μας έδωσαν»

featured image

Το «Ρετιρέ» είναι ένα από τα σίριαλ της ελληνικές τηλεόρασης που αγαπήθηκαν όσο λίγα και οι πρωταγωνιστές του παραμένουν μέχρι σήμερα «δικοί μας άνθρωποι».

Πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η Κατερίνα Γιουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Με αφορμή ένα φωτογραφικό reunion του Ρετιρέ που έγινε για περιοδικό το 2015 και σχολιάστηκε η απουσία της, η Κατερίνα Γιουλάκη σπάει τη σιωπή της:

«Ένα σιριαλάκι ήταν (Το Ρετιρέ). Μόνο όσκαρ που δεν μας έδωσαν. Μου άφησε μια αναγνωρισιμότητα, που την είχα βέβαια, μου άφησε και τρυφερές στιγμές. Την εποχή που γυριζόταν άγγιζε τα προβλήματα των εργαζομένων, της οικογένειας» λέει η ηθοποιός και συνεχίζει:

«Είπα stop. Εγώ έχω κρεμάσει τα παπούτσια μου σαν τους ποδοσφαιριστές. Τελείωσα εγώ με την τηλεόραση, με το θέατρο, με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Τέρμα. Ήθελα να με θυμούνται οι άνθρωποι όπως ήμουν παλιά, όχι όπως τώρα που είμαι μια παλιόγρια. 80 ετών είμαι. Θα μου πεις ο Βουτσάς είναι 87 και δουλεύει ακόμα. Δεν κάνω κριτική για κανένα συνάδελφο για όνομα του Θεού!» καταλήγει η Κατερίνα Γιουλάκη μιλώντας στην εκπομπή «Τι λέει».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.