Τα πέταξαν όλα και βγήκαν βόλτα γυμνοί στην παγωμένη Αθήνα

featured imageΑπό το Χόλιγουντ στην Αθήνα 36χρονος ηθοποιός, διάσημος κυρίως για τη συμμετοχή του στις ταινίες “Avengers” της Marvel με Ιρλανδή συμπρωταγωνίστριά του, έκαναν γυρίσματα γυμνοί…

Ο λόγος για τον σταρ του Χόλιγουντ, Σεμπάστιαν Σταν, καβάλα σε σκούτερ με την Ντενίζ Γκάου, όπως τους… γέννησαν οι μανούλες τους, αλώνισαν το κέντρο της πρωτεύουσας, χωρίς να πτοούνται από το ψυχρό αεράκι και τα βλέμματα των περαστικών.

Όλα αυτά για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας “Monday”, η οποία, σύμφωνα με το IMDB, αφηγείται την ιστορία “δύο αυτοκαταστροφικών Αμερικανών που ζουν έναν έρωτα – τσουνάμι στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά”.

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."]

Σύμφωνα με την Daily Mail, o ρουμανικής καταγωγής Σταν, που στο παρελθόν έχει εμφανιστεί στην ταινία “Black Swan” αλλά και πολλές επιτυχημένες σειρές, ήταν υπόδειγμα επαγγελματία, κρύβοντας επιμελώς τα δόντια του που χτυπούσαν από τον παγωμένο άνεμο.

Η Ιρλανδή Ντενίζ Γκάου ήταν εξάλλου γαντζωμένη σφιχτά πάνω του, και αυτό πρέπει να τους προσέφερε κάποιου είδους ζεστασιά!

Όπως έγινε γνωστό, ο 36χρονος Σταν βρίσκεται εδώ και καιρό στη χώρα μας και μοιάζει γοητευμένος από τις ομορφιές της.

Μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει ελληνικά τοπία στον λογαριασμό του στο Instagram, αλλά και να φωτογραφίζεται με θαυμάστριές του.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Πηγή: www.newsit.gr [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.