Μαίρη Παναγάκου: Αυτοκτόνησε ο γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας – «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη» (video)

featured image


Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του γιου της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου.

Ο 43χρονος άνδρας έβαλε χθες τέλος στη ζωή του στη Μάνη με πιστόλι που φέρεται να κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με τον Λακωνικό Τύπο, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 43χρονος, γιος της τηλεοπτικής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου αυτοπυροβολήθηκε με το πιστόλι του.

Ο θάνατος του δεν επήλθε ακαριαία. Συγγενικά του πρόσωπα τον βρήκαν σε μια λίμνη αίματος, αλλά ακόμα ζωντανό, ενώ διατηρούσε ζωτικές λειτουργίες.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τις προσπάθειες, ο 43χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος έχει αφήσει σημείωμα που εξηγεί τους λόγους.

«Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

«Θα τον παντρέψω με το κορίτσι που αγαπούσε, γιατί δεν πρόλαβε. Ήταν ένα άξιο παιδί με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο» είπε μιλώντας στο Πρωινό η γνωστή μαγείρισσα.

«Από την μία τον έβαλαν ότι συζεί με μία Αλβανίδα, κι από την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδερφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν. Γιατί αν ήταν, δεν θα με πείραζε καθόλου. Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι. Εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ’17, εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως εκείνες τις 6 ημέρες που δεν υπήρχε ρεύμα.

Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα από τους φίλους. Το αισχρό μπούλινγκ, οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι δυστυχώς. Και επειδή ο κ. Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, θα ήθελα πάρα πολύ να ψάξει το θέμα της Αρεόπολης» είπε η μητέρα του.



«Ήταν αξιοπρεπής, έτοιμος, ο Αντώνης Αλέξανδρος Παναγάκος, σπούδασε στο εξωτερικό με τρεις γλώσσες. Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας. Με το πούρο του, με τα ακριβά του, με όλα… Κι αυτήν τη στιγμή θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε αντίο. Άκουσε τον πυροβολισμό. Εγώ ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα… Τους είπα στο νοσοκομείο να δωρίσουν τα όργανά του για να ξέρω ότι υπάρχει. Δεν πρόλαβαν…» κατέληξε η Μαίρη Παναγάκου.

«Ξερίζωσες την καρδιά μου»

Η Μαίρη Παναγάκου αποχαιρέτησε τον γιο της με μια σειρά από μηνύματα στο Facebook.

Σε ένα από αυτά γράφει:

«Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει, ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;».

«7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα»

Τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοχειρία δεν έχουν γίνει γνωστά ωστόσο ο 43χρονος στην τελευταία ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε:

«7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είναι απλά για να γελάω μαζί σας».

Η δικηγόρος της Μαίρης Παναγάκου και φίλη της οικογένειας, Τασούλα Τσιφιλιτάκου μίλησε στον Alpha και είπε: «Για μένα που ήξερα τι περνούσε, δεν αποτελεί μυστήριο ο θάνατός του. Είχε κουραστεί πάρα πολύ από έναν ανηλεή πόλεμο που δεχόταν από συγχωριανούς του. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό, ακόμα δεν έχουμε θάψει τον φίλο μου».

Η κα Τσιφιλιτάκου τόνισε: «Θεωρώ ότι ήταν αυτοκτονία, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εκδοχή. Οι Αρχές είναι υποχρεωμένες να διερευνήσουν όλα τα ενδεχόμενα».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «ήταν πολύ σπουδαίος άνθρωπος ο Αντώνης και είχε προσφέρει σημαντικό έργο στο χωριό. Απορούσα πώς είναι δυνατόν να δέχεται έναν πόλεμο για μικροπράγματα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς την αιτία αυτού του πολέμου. Υπήρξαν αντιδικίες. Είμαι της άποψης ότι όποιος παράγει έργο, δημιουργεί και αντιπάθειες. Από εκεί ξεκινούν όλα. Κατηγορήθηκε κάποια στιγμή μέχρι και ότι έκλεβε το λάδι από τα καντήλια. Αν είναι δυνατόν…».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.