«Ο Ερντογάν θέλει να κλείσει το Twitter γιατί θύμωσε με τα εγκώμια των Τούρκων για την Ελλάδα»

featured image


«Εσπασε» το μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία και την προσπάθεια που γίνεται ώστε να βρεθούν επιζώντες κάτω από τα συντρίμμια μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε σε φίλους και συγγενείς της που ζουν στην Τουρκία και το πως βιώνουν την καταστροφή, αλλά και τις κινήσεις που ουσιαστικά δεν κάνει η κυβέρνηση με την ξένη βοήθεια να είναι εκείνη που ουσιαστικά υποστηρίζει τον λαό. «Οι φίλοι και συγγενείς μου, μού στέλνουν τις εικόνες, είναι μέσα στα αμάξια τους, και προσπαθούν στα σημεία που είναι οι συγγενείς τους. για την ακρίβεια μόλις έγινε ο σεισμός, διένυσαν απόσταση 600 χλμ., έφτασαν στο σπίτι της θείας τους, την έβγαλαν με τα ίδια τους τα χέρια. Μετά προσπαθούσαν να φτάσουν και στους άλλους, δυστυχώς όμως όσο περνάει η ώρα τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Το τουρκικό κράτος δεν υπάρχει πουθενά, οι ξένοι να είναι καλά. Αντί να ασχολούνται με την ανθρώπινη ζωή, ασχολούνται με το Twitter, δεν συμφωνούν με αυτούς. Η ανθρώπινη ζωή είναι γι’ αυτούς ένα μηδενικό, υπάρχει μόνο όταν θέλουν τις ψήφους», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

«Οι άνθρωποί μου, που ψάχνουν τους δικούς τους, εάν τους βρουν θα τους πάρουν και θα τους πάνε σε άλλη πόλη. Ακόμα υπάρχουν εγκλωβισμένοι δικοί μου. Παλεύουμε για κάποια ζευγάρια που τους ακούν αλλά δεν έχει πάει κανένας. Οτιδήποτε ανεβάζω, προσπαθώ να φτάσω στην ΕΜΑΚ να τους στείλω τις διευθύνσεις για να πάνε εκεί να τους βοηθήσουν» είπε και συνέχισε: «Προσπαθώ να εντοπίσω με tags στην ελληνική ΕΜΑΚ, να μιλήσω, να βρω ανθρώπους, να στείλω διευθύνσεις. υπάρχει αδιαφορία. Δεν ήταν ποτέ προετοιμασμένο το κράτος. Αυτός ο τούρκος επιστήμονας που είπε για τον σεισμό δύο χρόνια πριν, είπε ονομαστικά τις πόλεις που θα πάθουν ζημία. Πήγε να μιλήσει με την κυβέρνηση, για την ακαταλληλότητα των κτιρίων και δεν τον άκουσαν. Κάνανε απλά βόλτα μέσα στα χαλάσματα».«Εχει θυμώσει… για την Ελλαδα»

Στην συνέχεια η Νεσχάν Μουλαζίμ μίλησε για τους kυβερνώντες και την αδιαφορία του κράτους. «Eχω την οικογένειά μου εκεί πέρα και δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά, καταλαβαίνετε, και άκουσα χθες κάποιον να λέει για τον σεισμό ότι ήταν η “μοίρα”. Ποια μοίρα; Είμαι τόσο τρελαμένη, μπορώ να σκεφτώ τρελά πράγματα. Ασχολείται μόνο να κλείσει το twitter επειδή ο κόσμος εκφράζει τη γνώμη του ελεύθερα. Η εικόνα είναι πολύ χειρότερα από όσα ακούμε. Βγαίνουν και λένε ότι σώσανε 8.000 ανθρώπους όχι πόσους χάσαμε. Στα 13 εκατομμύρια μόνο 8.000 υποστηρίζεις; Και μην ξεχνάμε, ήταν και οι πόλεις που τον υποστήριζαν. Ακόμα και τώρα σε αυτό κάνει πολιτική», σημείωσε.

«Για την Ελλάδα ο κόσμος πάντα είχε αγάπη. Συγκινούμαι με αυτά που διαβάζω. Πάντα ξεκινάει η συζήτηση από την Ελλάδα. Οποιαδήποτε βοήθεια και αν έχει πάει, πάντα αναφέρονται στην Ελλάδα πρώτα. Eχει θυμώσει ακόμα και με αυτό… γι’ αυτό έκλεισε το twitter μη νομίζετε. Οτιδήποτε γράφεται, γράφουν οι άνθρωποι “ευχαριστώ γείτονα”, και αυτό το tag το έβγαλε, δεν τον συμφέρει. Μια νύχτα είπε ότι θα έρθει ξαφνικά, μία νύχτα όμως πήγαν οι Έλληνες και σώζουν ανθρώπους. Είμαι περήφανη που ζω στην Ελλάδα», επεσήμανε. «Οι άνθρωποι μου στις φωτογραφίες είναι κάτω από τα χαλάσματα με το παιδάκι τους και φωνάζουν. Μάλλον τους έχει τελειώσει η μπαταρία του κινητού. Ακούγονται φωνές και δεν υπάρχει κανείς εκεί. Πηγαίνει ο απλός λαός να τους βοηθήσει και δεν τους αφήνουν. ”Είμαστε εδώ”, φωνάζουν. “Είμαστε εδώ ένας άντρας, μία γυναίκα και ένα παιδί”», είπε η Νεσχάν Μουλαζίμ και ξέσπασε σε λυγμούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.