«Βόμβα» Κόρομι για Σκαφίδα στο Survivor: «Έπαιρνε πληροφορίες από Δαλάκα και Ασημίνα»

featured image


Βαριές κατηγορίες από τον Γιώργο Κόρομι για την Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor All Star.

Απασφάλισε ο Γιώργος Κόρομι στο Survivor All Star με τα «πυρά» του να πηγαίνουν εναντίον της Αφροδίτης Σκαφίδα, καθώς θεωρεί ότι έδρασε με σχέδιο για όσα ανέφερε πριν το αγώνισμα σε σχέση με τις υποομάδες στην ομάδα τους. Ο «Κόρο» κατηγόρησε την συμπαίκτριά του ότι έπαιρνε πληροφορίες από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, επειδή ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε ότι τις «έπιασε» με κινητό.



«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα κι Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στη υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ» ανέφερε ο παίκτης των Διάσημων.

«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει άλλο για λόγους που είναι πολλοί. Θέλησε να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε κι είπαμε ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο άτομο γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα… Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κόρομι.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.