Οδηγός ράλι τράκαρε σε αγώνα αφού «αφαιρέθηκε» από γυναίκα που σήκωσε τη μπλούζα της (vid)

featured image


Ένας οδηγός ράλι αποκάλυψε με απίστευτο τρόπο ότι τράκαρε αφού «αποσπάστηκε» από μια γυναίκα θαυμάστρια που έδειξε το στήθος της κατά τη διάρκεια αγώνα.

Ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό συνέβη, όταν μια γυναίκα θεατής εξέθεσε το στήθος της σε έναν οδηγό ράλι – προκαλώντας τον να τρακάρει και να βγει εκτός πίστας. Ο Viktor Osmanov παραδέχτηκε ότι έχασε τη συγκέντρωσή του όταν μια γυναίκα θαυμάστρια σήκωσε το μπλουζάκι της καθώς οδηγούσε δίπλα της κατά τη διάρκεια ενός ρωσικού ράλι στο Ροστόφ.

Τα πλάνα δείχνουν τη γυναίκα να σηκώνει τα χέρια της στον αέρα καθώς τραβούσε το μπλουζάκι της πάνω από το κεφάλι της, αποκαλύπτοντας το σουτιέν της.
Ο κ. Osmanov δήλωσε στο κανάλι Podyom Telegram ότι η γυναίκα τον έκανε να πέσει σε ένα χιονισμένο χαντάκι δευτερόλεπτα αργότερα, καθώς έχασε τη συγκέντρωσή του.



Υπήρχαν γέλια μεταξύ των θεατών καθώς έχασε τη στροφή του, γεγονός που κόστισε στην ομάδα της Τούλα, αφού κατέλαβε την τρίτη θέση αντί για τη δεύτερη στον διαγωνισμό.

«Αυτό ήταν απροσδόκητο», εξομολογήθηκε ο Viktor, ο οποίος οδηγούσε ένα Lada Samara. «Την είδα και δεν κατάφερα να στρίψω στη στροφή μου». «Αν εμφανιζόταν αργότερα, θα γελούσαμε μαζί. Αλλά κανείς δεν την πείραξε».

Πρόσθεσε ότι τέτοια περιστατικά είναι συνηθισμένα στα συλλαλητήρια. Είπε: «Τέτοια κόλπα γίνονται συχνά από τους οπαδούς. Έχω δει γυμνούς άνδρες και κορίτσια να κουνάνε τα σουτιέν τους».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.