Σάλος με το «Ινστιτούτο απάτης» στο Σύνταγμα – Θύμα και η φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς

featured image


Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για το «Ινστιτούτο της απάτης», το περιβόητο κέντρο αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής στο Σύνταγμα.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, περσινή φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς αποκάλυψε στο protothema, ότι το Ινστιτούτο χρησιμοποεί γνωστούς influencers, άντρες και γυναίκες ως κράχτες, προκειμένου να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερη πελατεία, προσφέροντας δήθεν ελκυστικά πακέτα για υπηρεσίες αισθητικής.

«Προσωπικά ενημερώθηκα για τα δήθεν ελκυστικά πακέτα από τα ποσταρίσματα μιας γνωστής influencer με την οποία μάλιστα επικοινώνησα αμέσως μετά το περιστατικό που αντιμετώπισα» αναφέρει η Κωνσταντίνα Σωτηρίου. 

«Της έστειλα προσωπικό μήνυμα στο Instagram. Την παρακάλεσα ότι την επόμενη φορά που θα ανεβάσει προσφορές για laser από διάφορα ινστιτούτα, να είναι ιδιαίτερα προσεχτική διότι γίνονται άπατες και χάνουμε τα χρήματα μας. Της είπα ότι έχασα 750 ευρώ από τις προσφορές του ινστιτούτου που διαφήμιζε χωρίς να κάνω ούτε μία συνεδρία. Της είπα ακόμη ότι εμείς σας εμπιστευόμαστε αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε», συμπλήρωσε η ίδια.
Καταλήγοντας το μήνυμα της προς τη γνωστή influencer, η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, αναφέρει ότι πρόκειται να στείλει εξώδικη διαμαρτυρία στο κέντρο αισθητικής και παράλληλα καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή .Τέλος, η influencer απάντησε με ηχητικό μήνυμα, όπου είπε ότι είναι η δεύτερη φορά που ακούει κάτι τέτοιο για την συγκεκριμένη επιχείρηση και πως να μην ανησυχεί διότι θα της κάνουν επιστροφή χρημάτων, κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ.



 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.