Στην «κόκκινη» λίστα με τους μεγαλύτερους παραβάτες διακίνησης παιδικής πορνογραφίας

featured image




Ψηλά στη λίστα των ατόμων που έχουν εντοπιστεί σε υποθέσεις διακίνησης αρχείων παιδικής πορνογραφίας φέρεται να βρίσκεται ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί και κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως.

Η «κόκκινη» λίστα μέσα στην οποία είχε τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση ο 55χρονος άνδρας σχηματίστηκε από τον τεράστιο όγκο αρχείων που βρέθηκαν στην κατοχή του, αλλά και από τα ηλεκτρονικά ίχνη της διαδικτυακής του δραστηριότητας που έχουν καταγραφεί με τη βοήθεια του ειδικού λογισμικού εντοπισμού αρχείων παιδικής πορνογραφίας CPS (CHILD PROTECTION SYSTEM).

Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο Ελεύθερος Τύπος, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο οποίος στην απολογία του υποστήριξε ότι είχε κατεβάσει τα αρχεία στο πλαίσιο έρευνας για επόμενο βιβλίο του, θεωρείται από τους αστυνομικούς ως ένας από τους 8 σημαντικότερους παραβάτες διακίνησης αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων στην Ελλάδα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων φέρεται να αναζητούσε και «κατέβαζε» το υλικό από το 2016 επιχειρώντας παράλληλα να κρύψει τα ίχνη του χρησιμοποιώντας έως και 284 διαφορετικές διαδικτυακές διευθύνσεις πρωτοκόλλου για να μην μπορεί να ταυτοποιηθεί η γεωγραφική του τοποθεσία.

Ο συγγραφέας παιδικών μυθιστορημάτων περνάει τις ημέρες του σε θάλαμο με άλλα 19 άτομα στις φυλακές Τρίπολης μετά την αποκάλυψη της δράσης, τη σύλληψη του στις 18 Οκτωβρίου για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας με ανήλικους κάτω των 12 ετών και την προφυλάκιση του, στις 26 Οκτωβριου.



Απόπειρα βιασμού περιέγραφε σε βιβλίο του ο συγγραφέας

Eν τω μεταξύ φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Βασίλης Παπαθεοδώρου που κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, σε ένα από τα βιβλία του περιέγραφε απόπειρα βιασμού, ενώ χρησιμοποιούσε χυδαία φρασεολογία.

Το βιβλίο έχει αποσυρθεί απ’ όλα τα ράφια μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για τον γνωστό συγγραφέα. Όπως αποκάλυψε το Star, που εξασφάλισε από βιβλιοπωλείο στη Λαμία το συγκεκριμένο βιβλίο ο συγγραφέας απευθυνόμενος σε παιδιά κάτω των 18 ετών, περιγράφει με άνεση μια σκηνή απόπειρας βιασμού μεταξύ εφήβων.

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Αρχισα να βάζω το χέρι μου, μέσα από την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι».

Σε άλλο σημείο του βιβλίου ο ανήλικος πρωταγωνιστής του γνωστού συγγραφέα, αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό. «Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;»

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι μέσα στο βιβλίο χρησιμοποιεί χυδαίες λέξεις, ενώ αναφέρεται και σε πορνογραφικό υλικό. «Eνώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το ….στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο youporn»».

Όπως έχει ισχυριστεί ο κατηγορούμενος για όλα τα βιβλία του, συλλέγει υλικό από βίντεο και άρθρα.

Το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018 ενώ έχει πάρει και βραβείο. Προφανώς τότε τίποτα από όσα αναφέρονται στις σελίδες δεν ήταν ύποπτο.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.