Σάλος με τη μητέρα του ΜακΓκρέγκορ -Έβαψε μαύρο το πρόσωπό της για το Halloween

featured image


Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δέχτηκε… διαδικτυακά «πυρά», επειδή μοιράστηκε μια φωτογραφία της μητέρας του με βαμμένο μαύρο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του Halloween.

Ο σταρ του UFC μοιράστηκε στη σελίδα του στο Instagram σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται οι μεταμφιέσεις του ίδιου και της οικογένειάς του.

Σε αυτές περιλαμβάνεται και η μητέρα του, Μάργκαρετ, η οποία φαίνεται να έχει βάψει με σκούρο χρώμα το πρόσωπό της, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα. Η αδελφή του ΜακΓκρέγκορ, Έριν, μοιράστηκε μια άλλη φωτογραφία που την δείχνει να φοράει ένα κολιέ με τρία κρανία.

 

 



Η… στολή της μητέρας του ΜακΓκρέγκορ που προκάλεσε σάλο

Το φόρεμα διαθέτει επίσης ένα κομμάτι ύφασμα με σχέδια ζώων στο μπροστινό μέρος και οστά κατά μήκος της λαιμόκοψης.




Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν εξοργιστεί με τις εικόνες, μοιράζοντας τις σκέψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, με πολλούς να την κατηγορούν για ρατσισμό.

Εκπρόσωπος του ΜακΓκρέγκορ δήλωσε στο LADbible Group: «Η οικογένεια McGregor λατρεύει το Halloween. Η κυρία ΜακΓκρέγκορ είχε ζωγραφίσει αράχνες στο πρόσωπό της, αφού η στολή της ήταν ένα ghoul (δαίμονας) που αναστήθηκε από τον τάφο. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία ήταν απλά λανθασμένη και πραγματικά ατυχής».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.