Μουσικοί καταγγέλλουν ψεύτικους εμβολιασμούς σε σχήμα του Βέρτη: «Πέσαμε θύματα απάτης», λέει ο τραγουδιστής

featured image

Ο μουσικός, Μάνος Επιτροπάκης μίλησε για την υπόθεση με τα «ψεύτικα» εμβόλια στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης.

Μια καταγγελία έχει γίνει σχετικά με ψεύτικους εμβολιασμούς στο σχήμα του Νίκου Βέρτη, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας».

Συγκεκριμένα, ο μουσικός Μάνος Επιτροπάκης, με ανάρτησή του έκανε γνωστή μια πολύ περίεργη υπόθεση αναφορικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού του Νίκου Βέρτη και των μελών της ορχήστρας του, τον Απρίλιο του 2021.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Νίκος Βέρτης είχε προγραμματισμένες δυο συναυλίες τον Μάϊο του 2021 στο Ισραήλ. Προκειμένου να μπορέσει να μεταβεί ο ίδιος θα έπρεπε πρώτα να έχουν εμβολιαστεί καθώς δεν επιτρεπόταν αλλιώς η είσοδος στη χώρα.

Την περίοδο εκείνη δεν είχε ανοίξει ακόμα εμβολιασμός για τις ηλικιακές ομάδες του τραγουδιστή και των μελών της ορχήστρας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με μέλη της ορχήστρας και συνεργάτες του, έκαναν δυο δόσεις Pfizer στις 13 Απριλίου και στις 4 Μαΐου.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε σε μια σουίτα του νυχτερινού κέντρου από την οποία περνούσαν ένας ένας και ο γιατρός ο οποίος ήρθε στην Αθήνα από την Κύπρο, τους έκανε μια ένεση στο μπράτσο. Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δόθηκαν στους μουσικούς λίγο πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο και ήταν κάποιες κάρτες της κυπριακής δημοκρατίας, στις οποίες αναφερόντουσαν άλλες ημερομηνίες και ως τόπος εμβολιασμού το εμβολιαστικό κέντρο Ελληνικού.

Αν και ταξίδεψαν για Ισραήλ, οι συναυλίες δεν έγιναν καθώς ακυρώθηκαν λόγω βομβαρδισμών.

Το περίεργο είναι πως μετά οι μουσικοί έκαναν τεστ αντισωμάτων, με τα αποτελέσματα να μην δικαιολογούν το εμβόλιο που είχαν κάνει. Ο γιατρός δεν ήταν ακριβώς γιατρός, αλλά διασώστης στις πρώτες βοήθειες της Κύπρου, επέμενε ότι τους χορήγησε εμβόλιο. Όταν έθεσαν το θέμα στον Νίκο Βέρτη και τους συνεργάτες του, αυτοί τους απάντησαν ότι οι Ισραηλινοί οργάνωσαν τον εμβολιασμό τους, ώστε να έχουν ελεύθερη είσοδο στη χώρα.

Ο Νίκος Βέρτης κατέθεσε μήνυση- «Είμαστε θύματα απάτης»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Νίκος Βέρτης έχει καταθέσει μήνυση, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες του εμβολιασμού που έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο. Ο Νίκος Βέρτης και η δικηγόρος του σε δήλωσή του αναφέρει πως ο ίδιος και οι μουσικοί του έπεσαν θύματα απάτης.

O μουσικός μιλώντας στην εκπομπή υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «Είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι ένας διασώστης ξεγέλασε τρία κράτη».Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.