Συγκλονίζει η μητέρα του "δράκου" του Παλαιού Φαλήρου - "Για μένα είναι πεθαμένος"

featured image


Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας του 45χρονου από το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος φέρεται να κατηγορείται για τον βιασμό μιας 34χρονης, αλλά και για την απόπειρα βιασμού άλλης γυναίκας.

Η μητέρα του 45χρονου από το Παλαιό Φάληρο μιλώντας στο newsit.gr έκανε λόγο για τον βίαιο χαρακτήρα του γιου της «Ήταν προβληματικός, θα με σκοτώσει… Δεν τον θέλω. Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη και μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε η αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω» ανέφερε χαρακτηριστικά.







Παλαιό Φάληρο – 45χρονος: Οι αλβανικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό

Πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου επιβεβαιώνουν ότι ο 45χρονος μπήκε στην Αλβανία μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega, σε βάρος του 45χρονου από την Ασφάλεια Αθηνών έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της απόπειρας βιασμού, την απειλή με όπλο και την αρπαγή. Χαρακτηριστικό είναι ότι η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης όπου η 34χρονη βιάστηκε, είναι 800 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.