«Το κάνουμε κάθε βράδυ»: 47χρονη παντρεμένη το έσκασε με νεαρό Αιγύπτιο και την αποκήρυξε η οικογένεια της

featured image

47χρονη Βρετανίδα βρήκε τον άντρα της ζωής της σ’ έναν Αιγύπτιο και μπορεί να την αποκήρυξε η οικογένεια της, αλλά περνάει καταπληκτικά μαζί του.

Ειδικότερα, η Joanna Girling ταξίδεψε, για πρώτη φορά, στη χώρα της Βορείου Αφρικής, το 2018, μαζί με τον τότε σύζυγο της, για διακοπές, σύμφωνα με την thesun.co.uk.

Στο ξενοδοχείο γνώρισε έναν Αιγύπτιο σερβιτόρο, σχεδόν 20 χρόνια νεότερο της και σύναψε σχέση μαζί του, φεύγοντας κάθε βράδυ κρυφά από το δωμάτιο, προκειμένου να βρεθεί μαζί του, ενώ μόλις επέστρεψε στη Βρετανία, ζήτησε διαζύγιο και πήγε ξανά στην Αίγυπτο.

Έμεινε μαζί με τον Αιγύπτιο ένα μήνα και μετά ξέμεινε από λεφτά, οπότε αναγκάστηκε να πετάξει πάλι πίσω στη χώρα της, για να εργαστεί.

«Μέχρι τότε, του είχα δώσει περίπου 1.700 ευρώ, όμως, ξέμεινα από λεφτά, οπότε γύρισα πίσω. Μόλις όμως έφτασα, μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε “είσαι χοντρή και άσχημη. Μη μιλήσεις ποτέ ξανά μαζί μου”», υπογράμμισε, αναφερόμενη στη νέα σχέση που έληξε άδοξα.









[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ένα χρόνο αργότερα, η 47χρονη Βρετανίδα ήταν απογοητευμένη από τους άντρες και δεν μπορούσε να εμπιστευτεί κανέναν, μετά από όσα έζησε, οπότε ταξίδεψε για διακοπές, μαζί με μια φίλη της, ξανά στην Αίγυπτο.

Ένα βράδυ που ήταν έξω, συνάντησε σε ένα μαγαζί τον 39χρονο Hysm Fygo, που ζήτησε να την πάει με ταξί πίσω στο ξενοδοχείο και εκεί πέρασαν μια παθιασμένη βραδιά κι ύστερα ξεκίνησαν να βγαίνουν.

Αρχικά, δεν μπορούσε να τον εμπιστευτεί, παρά τις διαβεβαιώσεις του πως είχε καλούς σκοπούς, ωστόσο, μετά από καιρό τον αγάπησε και αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Αίγυπτο και πλέον, είναι αρραβωνιασμένη, εδώ και τρία χρόνια και σχεδιάζει να παντρευτεί τον 39χρονο.

Η 47χρονη Βρετανίδα δεν ενδιαφέρεται για την άσχημη σχέση με την οικογένειά της

Η οικογένεια της διέκοψε κάθε επαφή μαζί της, λόγω της προσωπικής της ζωής, όμως, εκείνη επισημαίνει «κάθε μέρα προσπαθούμε για ένα παιδί. Η οικογένειά μου δεν έχει καμία επαφή μαζί μου… Αλλά έχω όλη την οικογένεια του Hysm και με αγαπούν. Αυτό είναι το κύριο πράγμα».

47χρονη Βρετανίδα ερωτεύτηκε Αιγύπτιο

47χρονη Βρετανίδα βρήκε τον άντρα της ζωή της στην Αίγυπτο

[/expander_maker]



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.