Βιασμός 12χρονης – «Δεν μπορώ να σας πω τι έγινε με τον 43χρονο ηλεκτρολόγο…»

featured image


Στη φυλακή οδηγήθηκε και ο δέκατος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων.

Ο κατηγορούμενος, μετά τη σύντομη απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή ισχυριζόμενος ότι συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο νόμιζε ότι ήταν 16 ετών αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη.

Ανέφερε, δε, πως της έδωσε κάποια χρήματα για να τη βοηθήσει.

«Πράγματι συναντήθηκα με την ανήλικη κατόπιν πρότασής της μέσω της εφαρμογής blindchat. Όμως δεν συνευρεθήκαμε ερωτικά, ούτε έγινε κάποια ασελγής πράξη. Μου είχε πει ότι είναι 16 ετών και εγώ την πίστεψα», είπε αρχικά ο 43χρονος.

«Τα χρήματα που της έδωσα, τα έδωσα επειδή την λυπήθηκα γιατί μου είπε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.



Συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι ο πατέρας της αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ότι η μητέρα της πάσχει από καρκίνο.

Δεν προχώρησα σε συνουσία μαζί της, καθώς δεν επιθυμούσα να συνευρεθώ ερωτικά μαζί της μέσα στο αυτοκίνητό μου», δήλωσε ο ίδιος.

Τι δήλωσε η 12χρονη για τον 43χρονο ηλεκτρολόγο

Από την άλλη, η 12χρονη στην κατάθεσή της μίλησε για τον 43χρονο και για την συνάντησή τους.

«Είχαμε βρεθεί 2-3 φορές. Την Τρίτη φορά πήγαμε σε ξενοδοχείο Του είπα ότι δεν ήθελα», είπε η 12χρονη.

Σε ερώτηση της ψυχολόγου ένα είχαν συμβεί και άλλα πράγματα, η 12χρονη απάντησε καταφατικά αλλά αρνήθηκε να πει τι συνέβη. «Δεν μπορώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κατάθεση της 12χρονης για το διαμέρισμα που την εξέδιδε ο 53χρονος κατηγορούμενος

Για το διαμέρισμα ανέφερε: «Σε αυτό είχαμε πάει εγώ και ο Ηλίας. Στην κάτω πόρτα έμπαινε χωρίς κλειδιά, άνοιγε έτσι. Στην πάνω πόρτα είχε κλειδί».

Ψυχολόγος: Ο Ηλίας το είχε το κλειδί;

12χρονη: Ναι…και άνοιγε… και ήταν σαν κανονικό σπίτι.

Ψυχολόγος: Σε είχε πάει περισσότερες από μία φορές εκεί;

12χρονη: Ναι.

Ψυχολόγος: Αυτές τις φορές που πήγες σε αυτόν τον χώρο, ερχόταν πάντα μόνο ένας άντρας;

12χρονη: Ναι.

Ψυχολόγος: Ο ίδιος άνδρας ή ένας κάθε φορά;

12χρονη: Ένας κάθε φορά, διαφορετικός.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.