Καθησυχαστικός ο Φλώρος: Αν μας επιτεθούν οι Τούρκοι, σε λίγες ημέρες θα φέρουμε τους Patriot πίσω από την Σαουδική Αραβία!

featured image


Για έναν χρόνο ακόμα επεκτείνεται η παραμονή της ελληνικής δύναμης που στελεχώνει την πυροβολαρχία κατευθυνόμενων βλημάτων του αντιαεροπορικού συστήματος Patriot στην πόλη Γιανμπού της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, κατά την επίσκεψή του στη χώρα.

Πρόκειται για εξέλιξη η οποία δημιουργεί πολλά ερωτήματα για το για επιχειρησιακό κενό που δημιουργείται στην ελληνική αεράμυνα, ειδικά αυτή την περίοδο που η Τουρκία έχει κλιμακώσει τις εντάσεις και τις απειλές για εισβολή στα νησιά μας,  ωστόσο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε ερωτήσεις που δέχτηκε, εμφανίστηκε… καθησυχαστικός. Σύμφωνα με τον κ. Φλώρο αυτή τη στιγμή δεν χρειαζόμαστε την πυραυλική άμυνα Patriot και ότι αν χρειαστεί, σε μερικές ημέρες, θα την πάρουμε πίσω… Δηλαδή σε περίπτωση που η χώρα μας δεχτεί επίθεση, θα περιμένουμε κάποιες ημέρες μέχρι να… επιστρέψουν τα αντιαεροπορικά συστήματα στην Ελλάδα. «Δεν μας λείπει. Αν μας λείψει είναι ζήτημα ημερών να τη φέρουμε πίσω» δήλωσε ο κ. Φλώρος αφήνοντας έκπληκτους όσους παρακολούθησαν τη δήλωσή του.

newsbreak.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.