Χαμός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Δεν είμαι πλαστικός» – «Είσαι όμως γελοίος»

featured image




Έξω φρενών έγινε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έβγαλε στον αέρα τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, προκειμένου να μιλήσει σχετικά με τους πελάτες που εκπροσωπεί και φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Το κλίμα ήταν τεταμένο με το που βγήκε στον αέρα ο δικηγόρος, καθώς είπε στην παρουσιάστρια «Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου», με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Τότε γιατί βγήκατε σήμερα;».



«Είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας, όχι πλαστικό. Καλή σας μέρα», είπε και της έκλεισε τη γραμμή.





Άμεση ήταν η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για την τοποθέτησή του κ. Θεοδωρόπουλου: «Να απαντήσω, να απαντήσω. Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο να πει. Το να χτυπάει ένας άνδρας σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά, γελάωΕίστε απλά γελοίος. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή», ενώ στη συνέχεια ανέφερε στους αρχισυντάκτες: «Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε;».







Τελευταίες ειδήσεις...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.